Stegt flæsk med persilledressing  og ovngrønt
Mad

Stegt flæsk med persilledressing og ovngrønt

24. august 2018
af Pia Andreassen
Foto: Martin Tanggaard
Stegt flæsk er altid et hit på middagsbordet. Her har vi givet klassikeren et tvist. Få opskriften på stegt flæsk med persilledressing og ovngrønt her
4 personer
Tid i alt 55 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 rødløg
  • 1 lille bdt. radiser
  • 400-500 g kartofler
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • 150 g creme-fraiche, 18 %
  • 1 dl hakket persille
  • 6-8 stykker svinebryst i skiver

Opskrift - sådan laver du stegt flæsk med persilledressing og ovngrønt

1. Varm ovnen op til 220°.

2. Skær rødløgene i store både. Halvér de tykkeste radiser. Skrub kartoflerne og skær dem evt. i halve. Dup dem tørre og kom kartofler, radiser og løg i et ovnfast fad, så det ligger i ét lag. Dryp olie over og vend rundt. Krydr med salt og peber og bag i 35-40 min. Vend grøntsagerne et par gange undervejs. 3. Rør cremefraiche og hakket persille sammen og smag til med salt og peber. 4. Dup kødet og krydr det med salt og peber. Varm en pande op og brun skiverne i 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Nyd. PRØV OGSÅ: Hjemmelavet æbleflæsk
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også