De små frikadeller smager skønt dyppet i tatarsauce

Hovedretter

Minifrikadeller med tatarsauce

En frisk lille ret med frikadeller, der kan fungere ganske fremragende som forret

Til 2 pers.

10-12 små frikadeller
10-12 skiver squash
3-4 cherrytomater

Tatarsauce:
1 hårdkogt æg
1 stor spsk god mayonnaise
1 lille spsk kapers
Lidt purløg

Start med saucen: Hårdkog ægget, køl det af og hak det, evt. i æggedeler på kryds og på tværs.

Rør ægget med mayonnaise, kapers og hakket purløg.

Smag til med salt og peber.

Lun frikadellerne og læg dem på squashskiverne.

Pynt med et stykke cherrytomat på hver og stik en tandstikker igennem.

Server med tatarsaucen og evt. brød til.

TIP:
Du kan købe frikadellerne færdige eller lave dem selv.

Læs mere om: