Hovedretter

Marinerede rejer med tabbouleh

Tid: 15 min. + hvileTil 2 personer4 dl bulgur3 dl vand¾ dl citronsaft½ dl olivenolie6 spsk friskhakket mynte2 tsk salt20 kogte rejer3 tomater, befriet

Tid: 15 min. + hvile

Til 2 personer

4 dl bulgur
3 dl vand
¾ dl citronsaft
½ dl olivenolie
6 spsk friskhakket mynte
2 tsk salt
20 kogte rejer
3 tomater, befriet for kerner og grofthakket
En håndfuld rucola
100 g feta
2 forårsløg
1 finthakket fed hvidløg

Bland bulgur med vand, halvdelen af citronsaften og halvdelen af olien.

Lad det stå 2 timer.

Pisk resten af citronsaften med resten af olien, halvdelen af mynten og 1 tsk salt.

Kom rejerne i og lad dem marinere i 30 min. Vend dem af og til.

Si evt. bulguren, hvis der er for meget væde, og bland den med tomater, rucola, feta, forårsløg, hvidløg, resten af mynten og resten af saltet.

Smag til med peber.

Servér med de marinerede rejer og brød til.

Lav evt. dobbeltportion af bulguren med de øvrige ingredienser i, så der er til næste dag. Men vent i så fald med at blande rucola i, til det skal spises.