Hovedretter

Farsbrød med svampe og stegt græskar

Farsbrød er nemt at lave, det passer stort set sig selv i ovnen – og du kan fylde forskellige revne grøntsager i. Hvis der er farsbrød tilovers, er det godt til frokost, også i madpakken.

Tid: Ca. 1 time.

Til 2 personer

300 g hakket svinekød
Salt, peber
½ løg
1 gulerod
? selleri
1 æg
½ dl rasp
Ca. ¾ dl mælk
Ca. ½ hokkaidogræskar
Smør
125 g blandede svampe

Rør kødet med salt, peber, revet løg, gulerod og selleri og derefter æg, rasp og så meget mælk, at farsen er tilpas.

Form til et brød i et ovnfast fad og bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min.

Fjern kernerne fra græskarret, skær det i både, pensl med smeltet smør, drys med salt og steg stykkerne møre i ovnen ved 200 grader i godt 15 min.

Skær svampene i mindre stykker og steg dem på en pande i smør.

Server farsbrødet i skiver med græskar og svampe til.

 

 

Læs mere om: