Disse velsmagende supper nydes afkølede: Servér en lille portion som forret til en sommermiddag, eller spis en stor portion med brød til som et lækkert, let aftensmåltid. Og så tager det kun 15 minutter at få maden serveret.
Fredag, 10. august 2018 - 7:01 - af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Blend, til ærterne er findelte og suppen og cremet og grøn.
Smag til med salt og peber.
Servér suppen iskold. Pynt med bønner, dryp med basilikumolie og pynt evt. med ærteskud.
Energi pr. person: 465 kcal. Fordelt på: fedt 17 %, protein 22 %, kulhydrat 61 %
Tomat-pebersuppe med rød pesto
15 min.
DET SKAL DU BRUGE
1 fed hvidløg
1 forårsløg
1 rød peberfrugt
½ spsk. olivenolie
1 ds. hakkede tomater
1½ dl hønsebouillon
Salt og peber
2 tsk. rød pesto
Frisk basilikum
150 g groft brød
Sautér hakket hvidløg, forårsløg og peberfrugt i tern i olie ved lav varme i 4-5 min. Kom tomat og bouillon ved og lad det simre under låg til peberfrugten er godt mør.
Blend suppen, smag til med salt og peber og sæt suppen på køl.
Servér suppen iskold. Dryp pesto på og pynt med frisk basilikum.
Energi pr. person: 287 kcal. Fordelt på: fedt 23 %, protein 14 %, kulhydrat 63 %