Desserter

Semifreddo med hindbær og blåbær

Den italienske semifreddo er nem at lave og kan røres med præcis de bær, du bedst kan lide. Her får du opskriften på semifreddo med hindbær og blåbær

Tid i alt: 20 min
Antal personer: 6

DET SKAL DU BRUGE

200 g hindbær
100 g blåbær
50 g sukker
2 æg
1 æggeblomme
100 g sukker
5 dl piskefløde
50 g marengskys

Pynt

Friske hindbær
Friske blåbær
Spiselige blomster

Opskrift - sådan laver du semifreddo med hindbær og blåbær

 
Drys hindbær og blåbær med sukker og lad dem trække, til de begynder at safte en anelse. Pisk hele æg og æggeblomme til en luftig æggesnaps sammen med sukker. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggesnapsen. Knus marengskyssene og vend dem forsigtigt i flødeblandingen sammen med bærrene. Fyld det i en form. Sæt isen i fryseren i ca. 4 timer, til den er fast. Vend isen ud på et fad og lad den stå lidt. Pynt med masser af friske bær og servér.