Desserter

Hjemmelavede kartoffelkager

Lette, luftige, lækre! Sådan kan vandbakkelser sammenfattes – og så kan de tilmed bruges til disse lækre hjemmelavede kartoffelkager.

Hjemmelavede kartoffelkager (til 6 kager)

Ingredienser  
6 vandbakkelser, der er bagt som aflange kager (se opskrift på grunddej nedenfor)
2-2½ dl piskefløde
Ca. 150 g marcipan
Kakao

 

 

Fremgangsmåde

Bag 6 vandbakkelser efter grundopskriften nedenfor

Pisk fløden stiv.

Rul marcipanen tyndt ud imellem 2 stykker bagepapir og skær ud, så de passer til kagerne.

Fyld flødeskummet i kagerne med en sprøjtepose med stor, rund tylle og læg marcipanskiverne på. Sigt kakao over.

 

5 opskrifter på vandbakkelser

 

Vandbakkelser - grunddej

Suppe-vandbakkelser

Osteboller

Vandbakkelser med appelsincreme

Vandbakkelser med kaffeis

   

Fremgangsmåde