brownie
Desserter

Brownie med hvid chokolade

En skøn brownie der ingen tid tager at lave. Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små lækre, smeltede stykker inde i kagen.

Brownie med hvid chokolade

15 min. + bagetid
20 små stykker
 
DET SKAL DU BRUGE
130 g smeltet smør
2 æg
150 g sukker 
Fintrevet skal fra en ubehandlet appelsin
200 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
Kornene fra en vaniljestang
100 g hvid chokolade
 
 
Pynt
15 g finthakkede 
pistacienødder
 
Få 13 numre af SØNDAG leveret med posten - kun 400 kr.
 
PRØV OGSÅ: En vildt lækker brownie fra Claus Meyer
 

Opskrift - sådan laver du brownie med hvid chokolade

Varm ovnen op til 175°.
Smelt smørret og stil det til side. Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør det smeltede smør i sammen med appelsinskal. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn sammen og rør det i æggemassen. Hak chokoladen og den vend i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande på ca. 15 x 20 cm, der er foret med bagepapir. 
Bag kagen i 25 min. 
Pynt med finthakkede pistacienødder, lad kagen køle af og servér.
 
Læs mere om: