Negle

Neglelak: Disse farver hitter til foråret

Du og dine negle kan godt glæde sig til foråret og de utroligt smukke farver, du kan peppe dine fingre op med. Se her, hvilke 3 farver, der hitter i den kommende tid.

Forårets smukke nuancer af neglelak

Der er ingen tvivl om, at neglelak, og udsmykningen af negle generelt, er kæmpe stort i foråret 2018, men hvad er det så for nogle farver, du skal gå efter? Feminas skønhedsredaktion præsenterer dig her for tre farvetendenser, som helt sikkert kommer til at hitte i den kommende sæson. Og der er noget til enhver smag… og lejlighed. Så du kan helt sikkert finde en laber lak, der passer din smag. 

 

På med pangfarven

Gul, blå, pink og orange… Der er virkelig knald på farverne hos skønhedsbrands som Chanel, Nilens Jord, YSL og OPI. Lad de stærke farver stå alene som en form for accessory til et ensfarvet outfit, eller miks en masse forskellige farver på neglene - Det kan man godt trænge til ovenpå en lang, mørk vinter.

 

Neglelak fra Chanel, 200 kr. Kommer snart i butikkerne.

LÆS OGSÅ: Negle & neglelak: Her er de nye trends i 2018

Café latte look

Nude, mokka, Baileys og latte… Det er nogle af de delikate associationer, vi får, når vi kigger på de beige neglelak-nuancer fra blandt andet Vinylux, Tromborg og Yves Rocher. Der er fokus på de varme, cremede farver, som står ret neutrale, men som stadig virker feminine.

Nail Polish #8 fra Tromborg, 170 kr. Kan købes her.

Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her

Pigede pasteller

Her er der dømt candy floss, bubblegum og mint grøn for alle pengene. Sarte pastelfarver fra blandt andet Essie, Depend, IDUN og Benecos, som leder tankerne hen på pigeværelset og et meget girly univers, bliver en yndig neglelaktrend i 2018.  

Rosenkvarts neglelak fra IDUN, 79 kr. Kan købes her.

LÆS OGSÅ: Sådan lægger du glimmerneglelak på

LÆS OGSÅ: Sådan får du sunde negle

 

 

 

Læs mere om: