Annonce
Makeup & hudpleje

Gør din hud forårsklar med 5 lette trin

Forår og solskin banker snart på, men efter en lang vinter er din hud måske ikke helt parat til at blive sluppet ud af sweatre og lange bukser. Giv din hud ekstra opmærksomhed de næste måneder med de her lette trin, der giver den gløden tilbage.

Advertisement

Der er ikke lang tid til forår og sommer, men din hud er måske alt andet end klar til lunere tider. Kulde, blæst og udtørrende radiatorvarme sætter sine spor på huden i løbet af vintermånederne. Du kan dog sagtens nå at rette op på "skaderne". Med en god creme og nogle gode vaner når du rigtig langt og får blød og smidig hud - lige i tide.

Begynd på de her gode vaner i dag:

1. Fugt indefra

Kedelig vinterhud mangler fugt – både udefra og indefra. Du kan med fordel begynde at snige et par ekstra glas vand ind i løbet af dagen for at give din hud mere glød. Vær også opmærksom på, at alkohol og koffein udtørrer din hud yderligere.

2. Børst det af

Tørre hudceller blokerer faktisk for dine hudprodukter, så din creme ikke kan trænge ordentligt ind og pleje din tørre hud. Gør din hud (og din fugtighedscreme) en tjeneste, og tørbørst din hud inden morgenbadet for at få det optimale ud af din hudplejerutine.

3. Skru ned

Et varmt brusebad er fristende på en kold og mørk vintermorgen, men hjælper ikke din hud. Du behøver ikke hengive dig til det kolde gys, men hvis du skruer et par grader ned og skifter din sæbe ud med en bruseolie, kan du komme godt i gang med at gøre huden klar. 

4. Fugt, fugt, fugt

Når huden skal gøres forårsklar, er det vigtigste at give den nok fugt. En fugtighedscreme med højt fedtindhold hjælper din hud med at opbygge sin fugtbarriere, så den (for)bliver blød og smidig. Du får det bedste resultat, hvis du er konsekvent, så gør indsmøringen til et dagligt ritual.

5. Ekstra kærlighed

Nogle steder på kroppen er mere udsatte end andre. Dine hænder har brug for ekstra pleje om vinteren, og steder som albuer, knæ og hæle har også godt af en fed fugtighedscreme, inden du finder T-shirts, shorts og sandaler frem.

Derfor har du mere tør hud om vinteren

Den kolde, tørre luft forværrer tør og følsom hud. De fleste har også varme på indenfor, og det er endnu mere udtørrende. Det betyder, at normal hud også kan føles tør om vinteren. Tør vinterhud har brug for ekstra opmærksomhed og pleje.

Lipid Cream, Decubal, Kan købes online her

OM DECUBAL

Decubal har over 40 års erfaring med hudpleje og er udviklet af dermatologer, hudplejeeksperter og toksikologer. Alle Decubals produkter er allergicertificerede og egner sig især til tør og sensitiv hud. 

Læs mere om Decubal produkterne her

 

Læs mere om: