https://imgix.femina.dk/media/article/anette_poulsen12.jpg
Skønhed

Hudekspert Anette Kristine Poulsen har et billigt skønhedstrick - vi alle kan være med på

20. januar 2021
af Missu Schneidermann
Foto: PR
Den 54-årige skønhedsredaktør på Børsen & stifter bag BeautySpace.dk, Anette Kristine Poulsen, har en kort, men fast rutine, som holder hendes hud gennemfugtet og sund.

Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

– Jeg bruger to-tre minutter om morgenen, 10 minutter ekstra, når jeg går i bad, og så igen to-tre minutter om aftenen. Jeg har ingen ritualer, men rare rutiner, der både virker og nærmest udfører sig selv. Om morgenen vasker jeg mit ansigt med en vaskeklud, bruger fugtmist, serum og dagcreme med SPF.

- Her om vinteren tilsætter jeg en dråbe olie til enten mit serum eller min creme. Om aftenen vasker jeg min hud med et renseprodukt, smører A-vitamin på – den lidt længere version, og vi taler ét minut længere – involverer salicyltoner og EGF-serum under min A-vitamincreme.

Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

– Jeg er indholdsfokuseret, og der sker både skift på mine hylder, mens flere ting bliver genkøbt. Det gælder bl.a. pHformulas E.X.F.O. Cleanse, Bioeffects Essence, min egen Ansigtscremen med A-vitamin, Sisleys flydende eyeliner og Nilens Jords cremede læbegloss nr. 325.

Hvad er det dummeste, du har gjort ift. dit udseende?

– At bo i et solarium de fleste af mine teenageår. Det var dengang, man bestilte dobbelttider. Suk!

Hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

– Jeg sørger for en ekstra fugtmættet hud ved at tilsætte en oliedråbe i min creme, så et let strøg mineralfoundation på kinderne, en løftende liner på øverste øjenlåg og en nude-rosa cremet gloss på læberne.

Billigste skønhedsfif?

– At eksfoliere ansigtet blidt med en helt almindelig vaskeklud – bare under bruseren eller ved vasken.

Hvilket produkt forstår du ikke?

– Sprittet skintonic, som heldigvis også er ved at uddø.

Hvad ville du ønske, du havde vidst om skønhed, da du var yngre?

– Det hudkærligste kinderæg: Solhat, skygge og SPF.

LÆS OGSÅ: Fire geniale råd til dine knastørre vinterhænder

Hvornår har du (ikke) makeup på?

– Jeg har makeup på, hvis jeg skal noget, også bare i Brugsen. Til gengæld kører jeg helt low key. Derhjemme går jeg meget sjældent med makeup.

Hvad går dit velværebudget på? Og hvad er dit budget?

– Mit budget er jo også et arbejdsbudget, som overvejende går til behandlinger, klip og til testkøb af nye produkter. I gennemsnit ca. 2.000-2.500 kroner om måneden.

Læs også