Buzzfeed har lavet en skøn video
Elsk din krop

Hvis ikke du har set denne skønne video - så gør det nu!

Der hersker så mange fordomme om, hvad plus size kvinder og kvinder med fyldige former kan tillade sig eller ej. Det er der kommet denne herlige video ud af. Se den, siger vi bare.

Der hersker så uendelig mange fordomme om, hvad kvinder med kurver, former og i plus size åbenbart kan tillade sig eller ej. Vi nævner i flæng: De kan selvfølgelig ikke være i form, marathon er et lukket land, de kan ikke sidde i yoga-stillinger, bære lingeri, bikini eller korte toppe. Plus size-kvinder kan ikke se seje ud, gå med striber, mønstre eller stramme bukser, og... Pyh! Inden vi bliver helt forpustede - og dét gør plus size kvinder i øvrigt bare de skal rejse sig fra sofaen efter mælkechokoladen - som de selvfølgelig lever af - må vi hellere skynde os at sige, at der ikke er dén fordom, der ikke er blevet manet godt og grundigt i jorden af både smukke, seje og trænede plus size-kvinder! Men det vidste du jo godt.

Læs også: Kender du nogen, der 'body shamer' andre? Så giv dem disse fire råd

Alt det, plus size kvinder ikke kan

Buzzfeed har udfordret nogle af fordommene - og det kom der denne helt fantastisk video ud af. Hvis ikke du har set den, så anbefaler vi, at du gør det her. Eller måske har du bare lyst til et gensyn med de skønne ladies, der kvaser alle falske historier om runde kvinder - og hvad de evner og ikke evner - én gang for alle.

 

Læs også: Julie til body-shamere: "Jeg har ret til at være glad for min krop"