britney
Underholdning

Vi så den igen og igen i start 00'erne. Og nu kommer den endelig på streaming

23. januar 2024
Af: Mariah Leitisstein
Foto: Mary Evans/Af Archive/Ritzau Scanpix
Fik du ikke set "Crossroads" i biograferne i begyndelsen af 00'erne? Så fortvivl ej. Filmen er nemlig blevet opkøbt af Netflix.

Du har hørt " … Baby One More Time" og "Toxic" til døde, og du har sikkert også læst dig godt og grundigt igennem den opsigtsvækkende værgemålsskandale om den amerikanske popstjerne Britney Spears.

Men var du ikke en hardcore Britney-stan i begyndelsen af årtusindskiftet, så er der mulighed for, at du gik glip af den helt særlige lille filmperle "Crossroads", der indtil videre står som sangerindens første og eneste store spillefilm.

Den har nemlig ikke været tilgængelig på streaming – før nu.

Ifølge Variety har streaminggiganten Netflix nemlig købt rettighederne til den Tamra Davis-instruerede film, der så dagens lys i 2002.

I filmen spiller en ung Britney Spears rollen som Lucy, der drømmer om at finde sin biologiske mor.

Blandt de medvirkende er desuden "Avatar"-stjernen Zoë Saldaña, "Orange Is the New Black"-skuespiller Taryn Manning og "Sex and the City"-stjernen Kim Cattrall.

Og hvis du mangler en grund til, at din far også bør se "Crossroads", så kan vi informere dig om, at selveste "Blues Brothers"-skuespilleren Dan Aykroyd også medvirker som Britneys far.

"Crossroads" er desuden skrevet af Shonda Rhimes, som står bag tv-hits som "Greys hvide verden" og "Bridgerton".

Det er også her, du kan opleve Brit Brit synge sit hit "I'm Not a Girl, Not Yet a Woman" og "I Love Rock'n'Roll". Numre, der fungerede som filmens soundtrack, og som desuden også optrådte på hendes tredje album "Britney" fra 2001.

"Crossroads" har premiere på Netflix den 15. februar.

Artiklen blev første gang bragt på SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs også