Jonas Vingegaard sammen med kæresten Trine Marie Hansen og datteren Frida, da han fejres i Tivoli i København, onsdag den 27. juli 2022. Jonas Vingegaard vandt Tour de France 2022 søndag.
Underholdning

Jonas Vingegaard og hustruen køber millionvilla fra "Hammerslag"

18. april 2024
af Heine Jørgensen og Anders Sundling
I 2022 havde huset, som Jonas og Trine nu overtager, hovedrollen i et afsnit af DR-serien "Hammerslag".

Man skal sikkert have en god hukommelse.

Men hvis du tænker, at hjemmet, som Jonas og Trine Vingegaard netop har købt tæt på Glyngøre, virker bekendt, så er det nok, fordi det i 2022 fik en hovedrolle i DR-serien "Hammerslag".

Da huset var i "Hammerslag" var det på markedet til en pris på 14.995.000 kroner, hvilket var et pænt afslag fra de 17.900.000 kroner, som ejerne siden oktober 2018 havde forlangt.

Og på tv-billederne, som du kan se eller gense her, får man et fantastisk indtryk af de skønne omgivelser, som cykelstjernen og hans familie overtager 1. maj.

Mira Lie Nielsen, Christian Torp, Lena Schmüser og Jacob Carlsson fra "Hammerslag" var da også meget imponerede, da de dengang besøgte den usædvanlige og arkitekttegnet bolig med ridestald og indendørs pool.

Som "Hammerslag"-værten Christian Torp indledte med, så kaldte han stedet for liebhaveri, men skød sammen med Mira Lie Nielsen på blot 7.500.000 kroner i pris, da de første gang stod foran pragtejendommen.

Lena Schmüser og Jacob Carlsson satsede lidt højere med et startbud på 10.000.0000 kroner.

Indenfor måtte Christian Torp dog erkende, at de kommende ejere – som altså nu er Vingegaard-familien – kommer til at overtage noget unikt.

– Det er helt vildt det her, udbrød han inde i stuen med en fantastisk udsigt til vandet.

– Så vil man gerne stå i køkkenet.

Alligevel holdt han og Mira Lie Nielsen fast i deres noget lave bud på nu 7.595.000 kroner, mens Lena Schmüser og Jacob Carlsson følte sig mere overbevist og satte krydset ved 12.995.000 kroner.

Men altså stadig noget under udbudsprisen på dengang 14.995.000 kroner.

Denne artikel blev første gang bragt af Se & Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også