meghan markle prins harry
Underholdning

Internettet dvæler ved et helt særligt øjeblik mellem Meghan Markle og prins Harry

17. maj 2024
af Mariah Leitisstein
Foto: Sunday Alamba/AP/Ritzau Scanpix
- Kan I forstå, hvorfor jeg giftede mig med ham? Sådan lyder spørgsmålet fra Meghan Markle. Og ja, det kan internettet absolut godt forstå.

De har efterhånden været gift i mange år, men kærligheden blomstrer stadig mellem Meghan Markle og prins Harry.

Hertugen og hertuginden af Sussex har senest været i Nigeria, og selvom parret ikke er en del af den britiske kongefamilie længere, så fik de en noget nær royal modtagelse, da de ankom til det afrikanske land.

Det tre dage lange visit stod på en række begivenheder, herunder et besøg hos "Save the Children", hvor den globale ambassadør Misan Harriman også var med.

Senere fik Sussex-parret muligheden for at sætte ord på vigtigheden i at passe på sit mentale helbred, og det var i denne forbindelse, at Harry blev ekstra bemærket af sin hustru.

- Kan I forstå, hvorfor jeg giftede mig med ham?, kan man høre Meghan Markle sige i et klip, der florerer på det sociale medie X.

- Han er så klog. Så klog og inspirerende, fordi han siger sandheden.

Den britiske prins bliver tydeligt forlegen over roserne fra Meghan Markle, og det har fået internettet til at dvæle i det søde kærlighedsøjeblik.

- Harry og Meghan er alt for søde, skriver en X-bruger.

- De her to. Det er som om, de stadig har den der bryllupsrejse-kærlighed, skriver en anden.

- Det, som prins Harry har med Meghan er særligt. De ikke bare elsker hinanden fuldt ud, de kan rent faktisk også godt lide hinanden, skriver en tredje.

Sussex-parrets tur til Nigeria kommer få dage, efter prins Harrys besøg i Storbritannien, hvor han dukkede op i London for at markere tiåret for veteranstævnet Invictus Games.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også