Sara_Lygum
Kærlighed og sex

Sara Lygum mødte sin kæreste på et fly for to år siden: Nu deler hun glædelig nyhed

15. maj 2024
Af Line Frandsen
Foto: Martin Høien
TV 2-værten bliver til august smedet sammen med sit livs kærlighed, som hun mødte i et flysæde for to år siden.

Det var som taget ud af et eventyr, da Sara Lygum for to år siden satte sig i et flysæde og satte kurs mod Mallorca med sine to børn.

For ved siden af hende sad en fremmed mand, som efter ferien endte med at blive hendes kæreste.

Og nu sker der så igen noget eventyrligt for den 45-årige "Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed"-vært og hendes kæreste, lægen Jonas Kromann-Larsen.

Parret skal nemlig giftes til august. Det fortæller en lykkelig Sara Lygum til BILLED-BLADET.

– Det bliver et kirkebryllup med en fest for vores nærmeste, fortæller Sara Lygum og tilføjer overfor ugebladet, at hun og hendes kommende mand satser på en kærlighedsfest i solskinsvejr.

Den sympatiske tv-vært har tidligere fortalt, at hun ikke havde forventet at møde sin helt store kærlighed, da hun for to år siden satte sig til rette i flysædet.

– Jeg sad der med mundbind, ingen makeup og mit grimmeste tøj i kufferten. Og to minutter efter, vi er lettet, begynder vi at snakke, og vi snakker hele vejen til Mallorca, lander på samme hotel, begynder at mødes nede ved poolen og ender med at spise sammen og have en ferie sammen uden noget kæresteri, men sammen med alle vores unger, har hun tidligere fortalt til SØNDAG.

Det var som om, skæbnen førte dem sammen på ferien. For på flyet hjem sad de igen ved siden af hinanden.

– Vi tager hjem, uden at der har været noget imellem os og er fuldkommen rundtossede begge. Vi kunne jo godt mærke, at det var for sindssygt, det, vi havde oplevet, har Sara fortalt.

To dage senere mødes hun igen med Jonas, og de har været kærester lige siden – og om få måneder venter så parrets største kærlighedsfest til dato.

Sara har børnene Astrid og Oskar fra et tidligere forhold.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også