Taylor Swift nyt album
Popkultur

Taylor Swift overrasker fans med den ultimative gave

19. april 2024
af Mariah Leitisstein
Taylor Swift har udgivet sit længe ventede og hypede album, og i den forbindelse sender hun en helt særlig besked til sine dedikerede fans.

Siden Grammy-uddelingen tidligere i år har fans af den 34-årige superstjerne Taylor Swift haft travlt med at spekulere i, hvad det nye album ville bestå af.

Der gik ikke lang tid, før fans var kommet frem til, at albummet, der har fået titlen "The Tortured Poets Department", måtte handle om skuespillerekskæresten Joe Alwyn.

Det er nemlig ingen hemmelighed, at den Grammy-vindende sangerinde holder af at skrive personlige sange, der ofte handler om hendes egen kærlighedshistorie.

I månedsvis har fans på de sociale medier derfor forberedt sig på det, der blandt andet er blevet kaldt "Joes begravelse".

Derfor er det ikke så underligt, at Taylor Swift har haft behov for at skrive et personligt opslag, som hun har delt med sine svimlende 283 millioner følgere på Instagram.

– "The Tortured Poets Department". En antologi af nye værker, der afspejler begivenheder, meninger og følelser fra et flygtigt og fatalistisk øjeblik i tiden – et øjeblik, der var både sensationelt og sørgeligt på samme tid, skriver Taylor og fortsætter:

– Denne periode af forfatterens liv er nu forbi, kapitlet er afsluttet og lukket ned.

Ifølge fans skulle ekskæresten Joe Alwyn have knust Taylor Swifts hjerte, men i sit Instagram-skriv hentyder sangerinden til, at det lige så meget har været hendes eget ansvar.

– Der er intet at hævne, ingen regnskaber at gøre op, når sårene er helet. Og efter yderligere overvejelse viste det sig, at en god del af dem var selvpåførte. Denne forfatter er fast overbevist om, at vores tårer bliver hellige i form af blæk på en side.

– Når vi har fortalt vores sørgeligeste historie, kan vi være fri for den. Og så er alt, der er tilbage, den forpinte poesi.

Fans har hele tiden været af den opfattelse, at det nye album ville bestå af 16 numre, men blot to timer efter udgivelsen viste det sig, at Taylor havde mere musik i ærmet. Den ultimative gave til dedikerede fans.

Således har sangerinde store fanskare nu intet mindre end 31 nye Taylor Swift-sange at kaste sig over.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også