Taylor Swift
Underholdning

Travis Kelce om sit forhold til Taylor Swift: "Jeg ved ikke, hvordan jeg gjorde det"

12. april 2024
Af Mariah Leitisstein
Foto: Julio Cortez/AP/Ritzau Scanpix
NFL-stjernen Travis Kelce danner par med verdens største popstjerne, Taylor Swift, og han er tilsyneladende selv lidt overrasket over, at Swift er faldet for ham.

Det er efterhånden over et år siden, at den 34-årige Travis Kelce formåede at få megastjernen Taylor Swift til at falde for ham.

Og selvom parret tydeligvis er tættere end nogensinde før, så har Kansas City Chiefs-stjernen ikke just nemt ved at forstå, hvordan det lykkedes.

Det afslører han i det seneste afsnit af podcasten "New Heights", som han deler med brormand Jason Kelce, hvor de har besøg af den amerikanske rapper Lil Dicky.

Her vil rapperen gerne dele sine tanker om, hvorfor han tror, at hele USA og resten af verden er så interesserede i det berømte kærestepar.

- Jeg tror bare, at der er noget, der får alle til at føle, at verden er lidt ligesom gymnasiet, hvor din mest populære popstjerne og elskede musiker på en eller anden måde møder den mest populære atlet, og at de faktisk forelsker sig, og det er ægte.

https://imgix.femina.dk/2024-04-12/taylor.jpg
Foto: Julio Cortez/AP/Ritzau Scanpix

Travis Kelce erkender gerne, at Swift i hvert ikke er faldet for ham på grund af sporten.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg gjorde det, for hun var ikke interesseret i sport. Så jeg ved ikke, hvordan jeg gjorde det.

Travl karriere

Selvom Taylor Swift sikkert har nok at se til med sin kæreste, så kører karrieren også på skinner.

Om lidt over en uge er hun aktuel med sit nye album "The Tortured Poets Department", som fans allerede nu har lavet en lang række massive teorier om.

Udover det nye album har hun også gang i den enorme "The Eras Tour"-turné, der i maj slår et smut forbi Skandinavien. Desværre ikke i København, men i Stockholm.

Samtidig florerer der rygter om, at Travis Kelce har sikret sig et nyt job som tv-vært på den amerikanske udgave af "Er du klogere end en tiårig".

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også