https://imgix.femina.dk/media/article/1719-sommertendenser-prim.jpg
Stil

Sommerens 15 største tendenser

23. maj 2017
af Moderedaktionen
Hvor lang skal din nederdel være, hvilken farve er sommerens største, og hvilke accessories skal du gå efter lige nu? Vi giver dig svaret her.

DE 15 STØRSTE SOMMERTENDENSER

GUL Denne sommer skal alt være gult. Sko, tasker og tøj er blevet klædt i gult, og er du modig, går du all-in på denne humørbombe-farve – ellers kan du blot snige et par klatter ind i form af et par solbriller, en top eller et par sandaler. Tip: Vurdér, hvilken nuance af gul der klæder din hudtone, før du investerer i en gul overdel. Har du en lys hudtone, vil en varm gul for eksempel være bedre end den lyse sorbet. SOMMER-SUITET Er du i tvivl om, hvordan du opnår et lækkert job-look i varmen, så tag et kig på nogle af sæsonens fine sommer-suits, hvor jakken er pyjamas-inspireret og bukserne korte. Behageligt og chikt sammen med en hvid skjorte og et klassisk ur. Tip: Mix med et par grove loafers til et maskulint look, eller et par enkle læder-slippers til et feminint og afslappet udtryk. MARITIMT Rød, hvid og blå brugt alene, sammen eller som striber giver dig et maritimt og feminint look, som egner sig perfekt til en tur ved vandet, i sommerhus – eller måske til jobbet. Tip: For at opgradere det afslappede look så vælg et par pæne bukser til din polo, eller et par sandaler med hæl til din stribede kjole.
PERLESMYKKER Skift dine klassiske smykker ud med nogle med farvede perler, som giver dit look et bohemet tvist og lidt fin kulør. Både armbånd, halskæder og øreringe med perler er en stor trend. MAXI-NEDERDELEN Den gulvlange nederdel går perfekt til alt, fra små toppe til sweatshirts, og kan bruges sammen med både sneakers, sandaler og høje hæle. Den ultimative sommer-musthave til både kontor og strand. LÆS OGSÅ: Ryd ud i dit klædeskab: 7 typer af tøj, du bør skille dig af med SØLVSMYKKER Gylden hud og smykker i sølv klæder hinanden, og der er masser af smukke styles denne sæson – fra de store statement-smykker til de mere klassiske og diskrete. SILKETØRKLÆDER Brug det lille tørklæde i håret, om halsen eller håndleddet. Denne sæson er den lette accessory ikke til at komme uden om, og du skal blot beslutte dig for, hvilket print der er dit yndlings. Tip: Match farverne på dit tørklæde med resten af dit outfit og gør dit look gennemført. FINE SKULDRE Lad dine skuldre titte frem, hvis du vil ramme en af sæsonens største trends. Både off-shoulder (den hvor begge skuldre er helt bare), toppen med kig til den ene skulder og den med tynde stropper hitter stort. Tip: Vælg en stropløs bh eller bikini under, hvis du ikke har lyst til at undvære bh. STRANDTASKEN Sæsonens rummelige og afslappede tasker er den perfekte følgesvend, når der er udflugter på programmet. Gå efter kanvas, flet og boheme-detaljer, det skaber en skøn sydlandsk stemning. SOMMERSNEAKERS Varme dage og høj sol kalder på lyse sneakers. De klassiske hvide sneakers er uundværlige i sommergarderoben og passer perfekt til let sommertøj og brune ben. Tip: Hvis du synes, et par lædersneakers er for varme til sommermånederne, så gå efter et par i lærred. SOLBRILLER De har markante stel, sæsonens mest cool solbriller. Gå efter oversize-modeller og opsigtsvækkende silhuetter i kontrastfyldte materialer og farver. TØFLEN Afslappede som sandaler, men fine som loafers, et par feminine mules kan det hele og fungerer perfekt til løse bukser og florlette kjoler. LÆS OGSÅ: 9 fine off-shoulder bluser STRÅHATTEN Stråhatten emmer af strandliv og afslappede stunder, og så er den traditionelle hat uundværlig som solbeskyttelse. Find en model, der understreger netop din stil og personlighed. Tip: Hvis du går efter et afslappet beach-look, så vælg en blød stråhat til en maxikjole. Et mere urbant look får du med de herre-inspirerede modeller, som passer bedre til hverdagsgarderoben. RYGSÆKKEN En praktisk foranstaltning er blevet moderne – what’s not to like? Den rummelige taske kommer i et væld af udgaver denne sæson og er ekstra cool til et minimalistisk og feminint look. T-SHIRTEN En hvid T-shirt er uundværlig og er både sporty og sexet. Denne sæson er de enkle og klassiske modeller fyldt med cool print og glade budskaber. Tip: Den hvide T-shirt kan styles feminint ned i en plisseret nederdel eller råt over et par jeans med støvler til.

SE SOMMERENS STØRSTE TENDENSER I GALLERIET HERUNDER

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også