Mund med lipgloss
Skønhed

Til forårskys: Vi tester lipgloss

6. april 2017
af Redaktionen
En god lipgloss er både rar at have på - og så kan den holde til mere end ét lille kys. Eller kop kaffe. Vi har testet 4 af de nye.

En lipgloss er en god makker her til foråret, og vi er nok mange, der egentlig foretrækker en god lipgloss i stedet for læbestift. Og der kommer konstant nye versioner af produktet på markedet - men hvordan vælger man den helt rigtige? Vi har testet 4 nye lipgloss, som alle findes i et hav af farver. Og den slags er jo en smagssag, så vi har ikke taget farven med i vurderingen. Læs med her og se, hvilken lipgloss, vi synes er den bedste.

Læs også: Skal du vælge lipgloss eller læbestift?

Q tester lipgloss

Lidt som en læbepomade

https://imgix.femina.dk/pur_rum_raisin.jpg

Pür Lip Gloss Stick, 179 kr.

Fordele: Den er dejlig cremet, fugtgivende og giver et naturligt look. Konsistensen er ikke ”klistret” på samme måde som den klassiske lipgloss, men er i stedet lidt mere som en blanding mellem en læbestift og en læbepomade. Den har en neutral duft og så er det lækkert, at produktet er uden parabener og ikke testet på dyr.

Ulemper: Jeg vil ikke sige, at gloss stick’en her er ”long lasting”, da farven svinder i løbet af dagen. Til gengæld kan man sagtens tage flere lag på igen uden, at det udtørrer læberne eller klumper, som man kan opleve med en læbestift.

Vurdering: QQQQQQ (6 ud af 6)

Pris og kvalitet

https://imgix.femina.dk/rimmel_oh_my_gloss.jpg

Rimmel Oh My Gloss, 59,95 kr.

Fordele: Glossen indeholder olie, hvilket gør godt for læberne og der er en fin mængde pigment i produktet, så man får en god mængde farve på læberne.

Ulemper: Konsistensen er lidt tynd i det, og det er derfor nemt at ramme udenfor læbekanten. Jeg synes også, at den forsvinder lidt for hurtigt igen. Denne lipgloss henvender sig nok mere til den yngre generation både hvad angår design og kvalitet?

Vurdering: QQQ (3 ud af 6)

God holdbarhed

https://imgix.femina.dk/jane_iredale_rigtig.jpg

Jane Iredal Puregloss, 195 kr.

Fordele: Applikatoren her er altså smart! Den er ligesom tykkere i begge ender og på den måde passer den ligesom rundt om læberne – og så er spidsen samtidig god til at ”tegne” præcist op langs læbekanten. Konsistensen er ret standart i det – ikke ubehagelig, men heller ikke umærkelig. Holdbarheden er i den rigtig gode ende – den er ikke sådan lige at slide af med det samme – men selvfølgelig holder den ikke til et helt måltid eksempelvis.

Ulemper: Den dufter lidt af appelsin – ikke vildt dominerende – men man skal alligevel kunne lide den duft, hvis denne lipgloss skal være et stort hit.

Vurdering: QQQQQ (5 ud af 6)

God standard gloss

https://imgix.femina.dk/idun_minerals_lipgloss.jpg

IDUN Minerals lipgloss, 139 kr.

Fordele: Rigtig fin konsistens – glossy, men ikke for klistret. Den lægger sig i en fint lag - ikke for tykt og ikke for tyndt. Den er meget nem at tage på og har en fin holdbarhed, der kan klare en kop kaffe og lignende. Og så tørrer den ikke læberne ud, som jeg af og til oplever lipgloss gør det.

Ulemper: Overfladen er, i nogle af farverne, lidt for skinnende til min smag, så kig godt efter, når du vælger.

Vurdering: QQQQ (4 ud af 6)

Læs også: Find den helt rigtige læbestift til dig

Læs også