Hudpleje indefra - sådan virker Imedeen
Skønhed

Sådan virker Imedeen

6. juni 2014
af Redaktionen
foto: PR og patinaselfcare.com
Imedeen giver din hud de bedste odds for pæn aldring. Imedeen arbejder mod rynker, giver fugt og mm.. Se før og efter billeder af imedeen effekt og find ud af hvilket produkt du skal vælge.

Vi kan ikke løbe fra rynkerne, men det viser sig, at du kan holde dem stangen med en pille. Ja, en pille.

Det er en britisk plastikkirurg, der har fundet frem til, at det godt kan betale sig at spise kosttilskud, og danske eksperter bakker ham op. På det danske marked er det endnu kun Imedeen, der har en klinisk dokumenteret effekt. Imedeen-pillerne øger kollagenindholdet i huden, hvilket altså forynger huden.

Se hele udvalget af Imedeen produkter hos Med24 her

Sådan virker Imedeen

Imedeen har en dokumenteret effekt på huden og det afspejler sig i de danske kvinder, der har prøvet Imedeen, som svæger til produktet. Q's chefredatør er også tilhænger.

Her forklarer hun, hvorfor det er, at hun bruger Imedeen:

"Jeg har de sidste par år hver dag spist Imedeen, der udover at optimere hudens fugtbalance, smidighed og glød også virker hæmmende for mindre rynker. Når jeg har været til hudbehandling bliver jeg ofte spurgt, om jeg har fået restylane eller botox, fordi jeg ikke har særlig mange rynker i forhold til min alder, 44 år."

Læs også: Vælg den rigtige creme: Det gør vitaminerne for din hud

Overgangsalder, løs hud og Imedeen

Når overgangsalderen sætter ind, hænger det sammen med, at vores krop begynder at producere mindre og til sidst meget lidt østrogen. Og når hormonerne slipper op, betyder det også, at huden begynder at ældes hurtigere, og vi får flere rynker, fordi kollagen-indholdet i huden mindskes. Det betyder også, at hudplejerutinerne skal tilpasses, forklarer kosmetolog Sandie Winkel:

"Vi skal have endnu mere fokus på næring til huden, og mange kvinder vil opleve, at en federe creme, end de har været vant til, gør en forskel. Det er også værd at overveje kosttilskud, der har betydning for huden, som Imedeen og fiskeolie."

Læs også: Tøm køleskabet og lav hudplejeprodukter til din hud

Brug Imedeen specielt til din hud

Hvilket Imedeen-produkt skal du bruge til din hud afhænger af, om du er i 30 erne, 40 erne eller 50+.

Hvert produkt arbejder med din hud på hver sin måde og derfor er det vigtigt, hvis produktet skal virke at du bruger det rigtigt.

Sådan bruger du Imedeen:

IMEDEEN Prime Renewal
2 tabletter to gange om dagen - morgen og aften. Hvis det foretrækkes, kan alle fire tabletter tages på én gang.

IMEDEEN Derma One og IMEDEEN Time Perfection skal tages 2 gange dagligt for at få det bedste resultat ud af IMEDEEN produkter anbefales det at tage hudplejetabletterne i mindst 12 uger.

IMEDEEN Derma One - Imedeen til 30+

Bidrager til at vedligeholde hudens glød og forbedrer hudens kvalitet og fugtbalance. Imedeen Derma one passer perfekt 30+.

IMEDEEN Derma One bekæmper de første ældningstegn ved at fremhæve hudens glød og optimere fugtbalancen. IMEDEEN Derma One arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige fugtighedscremer ikke kan nå ned.

IMEDEEN Time Perfection - Imedeen til 40+

IMEDEEN Time Perfection mindsker synligheden af fine linjer og rynker og bidrager til forbedring af hudens kvalitet og fugtbalance. Imedeen Time Perfection passer perfekt til 40+

IMEDEEN Time Perfection bidrager til at bekæmpe synlige tegn på ældning. Fine linjer og rynker begynder at blive mere synlige, når du er i 40'erne. IMEDEEN Time Perfection arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige anti-ageing cremer ikke kan nå ned og arbejder mod rynker på en måde ingen anden creme kan gøre.

IMEDEEN Prime Renewal - Imedeen til 50+

Bidrager til dannelse af kollagen og til forbedring af hudens kvalitet og fugtbalance. Imedeen Prime Renewal er til dig der er 50+.

IMEDEEN Prime Renewal tilgodeser hudens særlige behov omkring overgangsalderen, hvor huden mister fugt og i større grad udsættes for påvirkninger fra frie radikaler og alderspletter som f.eks, pigmentforandringer.

Læs også