https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/november/mineral-foundation.jpg
Skønhed

Sådan vælger du den rigtige mineral foundation

29. november 2013
af Redaktionen i samarbejde med bareMinerals
foto: Shutterstock
Se videoen der viser hvordan du lægger den smukkeste mineralmakeup og lær hvordan du vælger den rigtige mineral foundation.

En mineral foundation er en foundation baseret på naturlige mineraler, som kommer i en løs pudderform. Når den påføres huden, bliver den varmet op og bliver blød og cremet, men uden at stoppe porerne til.

-Den bedste måde at komme i gang med at bruge mineral foundation på, er faktisk at tage et smut forbi din kosmetolog. Hun kan rådgive dig om, hvilken farve, der er den rigtige, og hvordan du påfører den. Har du først set en professionel gøre det én gang, kan du selv gøre det i et snuptag, forklarer bareMinerals kosmetolog og træner, Natascha Khawla Rouchdi.

ET DANSK HIT!Tromborg mineral foundation findes i mange forskellige nuacner,
så du uden problemer kan finde den der passer perfekt til din hud.

Pris 340 kr.

Mineralfoundation er meget let at bruge

Du skal blot overføre en lille smule af produktet til låget, forsigtigt køre børsten rundt i, og slå den forsigtigt mod kanten af låget, så overskydende produkt falder fra. Derefter påfører du den med bløde cirkulære bevægelser, og arbejder den godt ind i huden, fortsætter Natascha.

Synes du selv, du mangler glød i kinderne her i vinterhalvåret, kan du med fordel bruge en solpudder. bareMinerals' "Warmth" er en super smuk solpudder, der understreger dine bedste sider. Påfør den med helt lette strøg på pande, kind og kæbeparti. Det er de tre dele af ansigtet, som står frem, når solen skinner, så derfor får du et let solkysset look. Brug den også som en øjenskygge, hvis du ønsker en let hverdagsmakeup.

> Få den store guide til makeup pensler her

Se videoen hvor du kan lære at lægge en mineral foundation

Læs også