https://imgix.femina.dk/media/b008c307648741459e47b51530f287df.jpg
Skønhed

Ole Henriksen - Man kan ikke købe sig til sund og flot hud

6. juni 2012
af Kristine Poulsen –
Foto: Privat
Smuk hud kræver en personlig indsats

Ole Henriksens liv er en oplevelseskonto, der aldrig spares på. Han smalltalker med Paris Hilton og får træningstips af Sylvester Stallone. Men han har også temperament og tror ikke på plastikkirurgi.

Mød den danske skønhedsguru og snup hans tips til at få den hud, du drømmer om.


> Prøv også:
Ole Henriksens ansigtsmaske opskrift du kan lave

Ole Henriksen - 57 år med fløjlsblød hud

Los Angeles' smog har aldrig kastet sit grimme støv på Ole Henriksen. Den 57-årige skønhedsguru har ansigtshud så fløjlsblød, at man må tage sig sammen for ikke at række hånden frem og ae ham på kinden. Hans imødekommenhed er imponerende, og den er en del af hans varemærke, når han gæster Danmark som "Hollywoods danske hudplejeguru". Og det er ikke svært at forstå stjernernes begejstring, for hr. Henriksen er indbegrebet af varm venlighed og enormt nærvær.

Nok er han stolt og himmelhenrykt for sine celebre kunder, men jordforbindelsen forsøger han at holde fast i ved at hilse og tale med alle omkring ham, uanset om det er pressen, kunder ved disken eller folk på gaden. Alle får en positiv bemærkning med på vejen, ligesom han gør en dyd ud af at huske dem, der var med fra begyndelsen. "Døm aldrig en bog på omslaget og smid ikke gamle venner ud", siger han og tilføjer, at alt ikke behøver være Hollywood-stort.

Alle Ole Henriksens kunder er vigtige

Samtidig erkender han effekten af at have stjernespækkede tilhængere. "Min kundegruppe er opbygget via "word of mouth", og det fik Barbara Streisand til at banke på min dør første gang. Det samme gælder Renée Zellweger, Naomi Campell, Christy Turlington og Diana Ross", fortæller Ole Henriksen og understreger, at alle kunder er vigtige. For det er de almindelige og anonyme kunder, der danner grundlaget for forretningen, mens kendisserne efterlader stjernestøv og opmærksomhed.

Læs artiklen : 4 kvinder i alderen 30-60 fortæller om deres hudplejerutiner

Man kan ikke købe sig til sund og flot hud

Ole Henriksen understreger, at det ikke er muligt at købe sig til sund og flot hud. Det kræver en personlig indsats, og det handler ikke blot om, hvad man smører i ansigtet eller hvilke ansigtsbehandlinger, man har råd til. Opskriften kalder han ukompliceret - husk også at fokusere på kost og bevægelse. "Less is more" og "balance" er to af hans favoritmottoer, når han på holistisk vis vejleder sine kunder.


Ole Henriksen er modstander af plastikkirurgi

Han slynger om sig med navne på verdensstjerner, som er fan af ham og hans produkter - sagt med en pæn sjat selvironi og et smil, der afslører en række snorlige, kridhvide tænder. - Jeg indrømmer, de ikke helt er mine egne. De har været dyre, og der er lidt stakit over dem. Men andet har jeg ikke fået lavet, bedyrer Ole Henriksen, som er kendt for at være indædt modstander af både plastikkirurgi og diverse "filler-løsninger". Set med hans øjne gør plastikkirurgi ansigtet dødt, fordi både udstråling og mimik forsvinder.

Ole Henriksen synes at mestre den udefinerbare sidste dimension. Den, som alverdens fine skoler ikke kan lære fra sig. Den, som skiller vandene mellem succes og fænomenal succes. Mange trækker måske instinktivt på smilebåndet, når han gæster morgen-tv, giver den øregas på P3 eller følges af et tv-hold. Men de fleste overgiver sig og lader sig smitte med energien. Den energi, som er selvforstærkende og kan ses i ansigtet, hvis man beslutter sig for at angribe livet positivt, fortæller han.

Holder mest af velvære og spa

Spa er Oles passion, og han ved, hvad der rører sig på området. " Netop nu er der en klar tendens til at mine celebrity-kunder bruger fifty/fifty tid hos mig og hos deres dermatolog. Mens vi fintuner og forbedrer hudkvaliteten for dem, lader de Botox og fillers fylde op og glatte ud". Selv holder han mest af velvære-spa, hvor fokus også rettes mod yoga, motion og helende behandlinger. Her kommer hverken nål eller kniv på tale. Ole Henriksens ansigtshud, udstråling og succes må være beviset for, at de metoder, han lovpriser, virker fuldt ud.


Læs flere artikler med Ole Henriksen

Ole Henriksens 6 tips til naturlig smuk hud
Ole Henriksens bedste skønhedstips

Læs også