https://imgix.femina.dk/media/article/ole.jpg
Skønhed

Her er Ole Henriksens bedste skønhedstips

22. juli 2016
af Stine Therese Strand
Skønhedsguruens top 10: Ole Henriksen deler sine bedste tips med Q!

Den danske cremekonge har masser af tips til, hvordan du skal pleje dit udseende.

Her får du ti af Ole Henriksens bedste tips:

1. Opbevar øjencremen i køleskabet og få ekstra kølende effekt – det trick har Charlize Theron givet mig. Dejligt og opfriskende særligt om morgenen.

2. Når du begynder på et nyt produkt, kan din hud synes værre end før – men faktisk skal det nogle gange blive skidt, før det kan blive godt. Giv derfor nye produkter lidt tid til at virke, inden du afgør, om det virker eller ej.

>> Ole Henriksens egen øjencreme går ind og strammer huden op og sikrer dig et ungdommeligt look

3. Nogle påstår, at man kan blive immun over for de aktive ingredienser i produkter, når du bruger dem i længere tid – det passer ikke! De holder ikke op med at virke, men det udgangspunkt, de virker i, bliver bedre, så derfor kan effekten synes mindre.

4. Fyld håndvasken med koldt vand og isterninger, gør en klud våd i det kolde vand og læg den på ansigtet. Det er en forfriskende start på dagen. Og det er gratis.

5. Peeling er alfa og omega. Peeling gør ikke huden svagere og tyndere – snarere tværtimod. Huden bliver fornyet og stærkere af regelmæssig eksfoliering. Når du skrubber, skal du dog passe på at massere produktet forsigtigt ind i huden og ikke arbejde for hårdt.

6. Du kan ikke selv lave avanceret hudpleje derhjemme i køkkenet, men der findes flere ingredienser, som har en god effekt på din hud. Prøv f.eks. at gnide indersiden af en papayaskal i ansigtet, det giver en let peeling. Avocado indeholder en masse fedt og er god til tør hud, særligt når det er koldt udenfor.

Læs også: 7 tips til at lægge en flot foundation

7. Bruger du olie eller serum, skal det altid påføres inden din ansigtscreme. Vand- og gelébaserede produkter trænger dybere ind i huden, mens cremer, som indeholder mere fedt, lægger et beskyttende lag og fugter overhuden.

8. Mange glemmer at pleje huden på halsen og brystet, og her ses din alder faktisk ofte før end i ansigtet, så tag ekstra god vare på disse udsatte områder.

9. Christy Turlington og flere andre modeller sværger til at blande deres foundation med deres dagcreme for et mindre dækkende og mere naturligt resultat. Bruger du derudover også et serum med orange farve, får du ekstra glød til ansigtet.

>> Prøv Ole Henriksens serum fyldt med C-vitaminer, der velnærer og beskytter huden

10. Brug gerne faktor 50 i ansigtet om sommeren og faktor 15 hele året for at beskytte mod UV-stråler. Husk at smøre ørerne og hænderne, som ofte er i solen.

Artiklen indeholder affiliate-links

Læs også