Skønhed

Øjenbrynsdronningen: Det her skal du (ikke) gøre ved dine bryn

13. maj 2022
af Aino Oxblod, femina.se
Foto: Giphy & Ritzau/Scanpix
Anastasia Soare er Hollywoods øjenbrynsdronning, og kvinden bag makeup-mærket Anastasia Beverly Hills. Nu afslører hun, hvordan man får de flotteste øjenbryn – og hvad man ikke skal gøre ved sine bryn.

Anastasia Soare er kvinden bag makeup-mærket Anastasia Beverly Hills, som er blevet en af ​​verdens største eksperter indenfor øjenbryn.

Da hun kom fra Rumænien til Hollywood i 90'erne, blev supermodellen Cindy Crawford en af ​​hendes første kunder – og Anastasia Soare skabte sig hurtigt et navn i branchen.

- Jeg kommer fra Rumænien, hvor man altid plukker eller vokser sine øjenbryn inden en ansigtsbehandling. Men da jeg kom til LA i 90'erne, lagde jeg mærke til, at ingen brugte tid på øjenbrynene.

- Jeg studerede kunst i Rumænien, og en kunstlærer fortalte mig, at når man tegner et portræt og vil ændre ansigtets udtryk, ændrer man brynene.

- Den samme lærer fra Rumænien havde introduceret mig til det gyldne snit, som Leonardo da Vinci brugte i alle sine studier af menneskekroppen.

Sådan får du pæne øjenbryn
Anastasia Soare flyttede fra Rumænien til Los Angeles i 90'erne.

- Jeg begyndte at fordybe mig i det gyldne snit og senere videreførte jeg det til øjenbrynene, siger hun til det svenske "Damernas Värld".

Mange mennesker begår denne fejl med deres bryn

Nu deler Anastasia Soare sine egne bedste tricks til at få de smukkeste øjenbryn.

- Jeg bruger altid to nuancer, når jeg udfylder øjenbryn. En nuance, der er lidt lysere end øjenbrynenes naturlige farve som base over hele brynet, og en mørkere, som jeg tegner hårstråene op med.

- Det giver et tredimensionelt, naturligt look, siger Anastasia Soare.

Sådan får du pæne øjenbryn
Anastasia Soares retter også de kendtes bryn. Her ses hun med tv-stjernen Kris Jenner.

- Husk tre punkter, når du tegner formen: Det inderste punkt af øjenbrynene skal starte på linje med næseboret, og enden af brynet skal være i kanten af ​​øjets yderste kant.

- Det højeste punkt af brynet skal kunne trække en lige linje til næsetippen og iris, siger hun til bladet.

Men der er én ting, som Anastasia Soare ser alt for mange gøre, når det kommer til øjenbryn – og nu vil hun advare andre mod at begå fejlen:

- At plukke dem for meget. Håret på hovedet vokser ud, det gør øjenbryn ikke på samme måde.

Artiklen blev bragt første gang på femina.se. Dette er en redigeret version.

Læs også