Skønhed

Disse skønhedsprodukter under 100 kr bruger vi igen og igen

16. marts 2022
Af Julie Kraase Brandt
Foto: Giphy, PR
Hvem elsker ikke et godt køb? Her deler redaktionen deres bedste budgetvenlige skønhedskøb – alle til under 100 kr.

Fra hverdagsdeoen til børsten, der har gjort op med filtret hår.

Redaktionen har været på badeværelserne, og deler her ud af deres bedste skønhedskøb, der kan fås til under en hundredlap.

Citrus Saltbodyscrub, Matas Striber, 65 kr.

Nina Ettrup, Kulturredaktør

– Jeg elsker skrubbecremer i alle afskygninger, men den, jeg vender tilbage til, hver gang der er lavvande i kassen, er Matas’ saltbodyscrub med citrus.

– Den sætter ikke bare blodcirkulationen i gang under bruseren, men skruer også op for humør og energi med sin friske duft og den fede creme med de fine korn, som gør det af med tørre albuer, indgroede hår og nubret øglehud. Ps. Jeg bruger den også på fødderne efter et varmt fodbad.

Body scrub fra Matas
Kan købes her

Original Baby Oil, Johnson’s, 50 kr.

Maria Brus, Redaktør for sociale medier

– Jeg sværger til Johnson’s Original Baby Oil. Min veninde fortalte mig engang, at hun altid brugte den efter badet, når huden stadig er fugtig, og det har jeg så også gjort siden. Meget uoriginalt, meget virksomt. Man bliver blød som ja, en baby, og det vil man jo gerne være.

– Den koster mellem 20 og 50 kr., afhængig af hvor man køber den, og så løber man ikke tør foreløbig. Jeg synes, man kommer til at dufte lidt af stearinlys, hvilket er sært beroligende og lækkert.

Kropsolie fra Johnson & Johnson
Kan købes her

Invisible Black & White Clear Deo Roll-On, Nivea, 25 kr.

Dorthe Kandi, mediechef

– Jeg vender hele tiden tilbage til Niveas effektive roll-on, som bare holder mig lugtfri og tryg. Selv om jeg gerne ville være mere miljø-smart og bruge en aluminiumfri øko-deo i stedet. Jeg har testet nogle andre, men jeg synes ikke helt, de fungerer for mig, så jeg vender tilbage til denne, som gør præcis det, jeg har brug for.

Deodorant fra Nivea
Kan købes her

Eau Thermale, Avène, 90 kr.

Julie Kraase Brandt, velværeredaktør

– Det termalske kildevand fra Avène er et af de produkter, jeg går ud og køber, hvis jeg ikke har fået det med på ferie eller overnatning – det er så fast en del af min rutine, at jeg ikke har lyst til at leve uden.

– Jeg sprayer det kølende støvregn over ansigtet og kroppen hver dag, lige efter bad, for at undgå den strammende fornemmelse. Jeg føler mig tør i huden, når jeg ikke bruger den, og den giver et rart underlag for mine cremer, der ryger på,

Termalsk kildevand til ansigtet fra Avéne
Kan købes her

Original Detangler, Wet Brush, 89 kr.

Louise Amalie Rasmussen, Moderedaktør

– Jeg har altid kæmpet en kamp med mit hår, når jeg er kommet ud af badet om morgenen. Jeg har ret fine og tynde hårstrå, i forhold til hvor meget hår jeg har. Så derfor filtrer det let sammen og kan være svært at rede ud uden at skulle bruge en masse olie eller andet blødgørende produkt.

– Men efter jeg er begyndt at bruge en wet-brush, når mit hår er vådt, er det en fornøjelse at børste det – der er slet ingen knuder, og jeg mister ingen hårstrå. Det gør også, at jeg kan undgå et bruge en masse unødvendige produkter.

Børste fra Wetbrush
Kan købes her

Pincet, Matas Striber, 57 kr.

Jo Brand, Sundhedsredaktør

– Nogle gange er det vigtigere at fjerne end at tilføje. Det gælder også skønhedsrutiner. Og har man et hår, der sidder og stritter irriterende ud et sted, hvor man ikke vil have, at det skal stritte, så er den her en lille uundværlig hjælper.

Pincet

Læbeblyant, H&M Beauty, 50 kr.

Rita G. Dam, digital redaktør

– Den her læbeblyant fra H & M gør underværker, når mine læber skal piftes op. Jeg tegner hele læben op – det bliver ikke så voldsomt, fordi farven matcher mine læber, og så slutter jeg altid af med læbepomade, så det hele blender sammen. Det giver et mere naturligt look,

Læbeblyant fra H&M Beauty
Kan købes her

The Blush, Essence, 24 kr.

Tine Bendixen, Journalist

– Dåsen er virkelig ikke noget at skrive hjem om. Men jeg er altså vildt glad for min essence "the blush" nummer 10 med navnet "The Befitting". Den har ingen glimmer, er mat og eminent til – hurtigt – at skabe en varm "bund" i ansigtet og så er den utroligt drøj i brug.

– Min blush har foreløbig holdt pænt over et halvt år, og jeg er kun halvvejs i dåsen. Og her kommer endnu en overraskelse: Den koster ufatteligt nok 24 kr. (Du læste rigtigt: FIREOGTYVE kroner). Så jeg vil foreslå Essence at opfinde nogle lækre samlerobjekt-dåser, der kan genanvendes. Men uanset hvad er 24 kroner for varme og glød i ansigtet i laaang tid et fund.

Blush
Kan købes her

Body Wash, Nordic Eco Care, 30 kr.

Bonna Haagen Pedersen, Journalist

– Min sæbe og shampoo er altid budgetvenlige, og af shampoo bruger jeg bare whatever, der er på tilbud, men min kropssæbe opdagede jeg, fordi min kæreste begyndte at bruge den, og jeg syntes, den duftede virkelig godt. Siden da er jeg ikke veget fra den, og hvem vil ikke gerne dufte af granatæble?

Bodywash

Skinny Definer Brow Artist, L’Oréal Paris, 89 kr.

Cecilie Rosfort-Nees, Redaktionschef

– Jeg løb tør for min sædvanlige (dyre) brynblyant, da jeg var i sommerhus i Sverige og måtte derfor tjekke udvalget af brynpenne i byens lokale ICA Maxi.

– Jeg valgte Skinny Definer Brow Artist fra L’Oréal, som koster langt under halv pris af min tidligere favorit, og som har vist sig at være nemmere at arbejde med, holde længere på huden og give et pænere resultat. Nå ja, og så er den også drøjere i brug!

brynblyant fra L'Oréal Paris
Kan købes her

Læs også