https://imgix.femina.dk/media/article/aopd-00392494.jpg
Skønhed

Makeup-guide: Få nemt Scarlett Johanssons look

30. september 2015
af Lærke Sofie Bonke (Redigeret af Marie Krakau)
Drømmer du om intense øjne og en fantastisk porcelænshud som den smukke skuespiller Scarlett Johansson? Vi fortæller hvordan du nemt opnår samme smukke look, og guider dig til hvilket makeup-produkter der ikke kun er gode, men også koster dig under 150 kr.

STEP 1: Foundation & Concealer

- Start med at komme concealer under øjet. Concealeren fra IsaDora til 99 kr. giver en løftende effekt under øjet, så du ser frisk ud, og undgår rander under øjnene.

- Brug nu en foundation til at gøre huden ensartet. Dream Matte Mousse fra Maybeline til kun 46,88 kr. er en let og cremet foundation, der efterlader huden med et usminket look.

Læs også: Få Kate Winslets makeup-look

STEP 2: Øjenskygge

- Brug en primer ved øjet, inden du kommer øjenskygge på, så øjenskyggen du senere kommer på, ikke begynder at klumpe langs øjenlåget. Du kan prøve denne fra Gosh til 119,95 kr.

- Så er tiden kommet til øjenskyggen, og her skal du bruge en gylden øjenskygge med fire nuancer som denne fra Benecos til 79 kr. Brug den næstlyseste farve på hele øjet, og skift til en nuance mørkere på selve øjenlåget. Den mørkeste farve skal lægges langs globelinjen. Slut af med at bruge den lyseste farve i øjenkrogen og under øjenbrynet for at highlighte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få gode artikler direkte i din indbakke. Du kan tilmelde dig lige her.

STEP 3: Eyeliner & Vipper

- Nu skal du bruge en mørkebrun øjenskygge med et gyldent skær som eyeliner, både over og under øjet. Prøv Max Factors øjenskygge i farven "Supernova Pearls" til 79 kr.

- Læg en diskret sort kohl langs de øverste øjenvipper. En god sort kohl er f.eks. denne fra Bodyography i farven "Black Walnut" til 69 kr.

- Vil du gøre looket ekstra eksklusivt, kan du bruge en guldeyeliner-kohl i stedet for. Du kan prøve Bourjois' til 51,98 kr.

- Slut din øjenmakeup af med en god mascara, så det fremhæver din øjenfarve. En god mascara er Rimmels til 51,98 kr.

Læs også: Få Cameron Diaz' makeup-look

STEP 4: Læber

- Kom lipgloss og ikke læbestift på læberne. Lipgloss virker ikke så tung som en læbestift, og det er godt til dette look, fordi det sikrer, at du ikke kommer til at virke vampet. Brug naturlige farver, der passer til dine læber. Max Factors lipgloss til 89 kr. findes i mange naturlige farver, og holder dine læber fugtede.

FÅ DE NÆSTE TRE NUMRE AF Q FOR KUN 99 KR.:

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_34.jpg

Læs også