https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/oktober/2012-44-m2lashes-tilbud-p.jpg
Skønhed

Lange vipper og fyldige øjenbryn

15. september 2014
af Q
Prøv M2LASHES og M2BROW og få de fyldige øjenbryn og lange vipper du altid har drømt om, helt naturligt.

Er du træt af dine korte øjenvipper eller dine hullede og alt for plukkede øjenbryn? Det behøver du ikke længere bekymre dig om, for med M2LASHES og M2BROW kan du nu få både naturlig fylde og længde med vidunder produkterne.

Læs med i artiklen herunder hvor vi introducerer de tre forskellige produkter, og se med i bunden hvor du kan høre hvad makeupartisten har at sige om M2 Beaute produkterne.

Hvad lover M2LASHES?

Længere og mørkere øjenvipper på 4-6 uger.

Stærkere øjenvipper

Forlængende i øjenvippernes vækstfase

Kun kr. 990,-

Produkter der giver længere øjenvipper og fyldigere øjenbryn

M2BROWS Eyebrow renewing Serum bringer uanet fylde tilbage til dine bryn og sætter helt nye dimensioner på dine muligheder for at forme dem. Baseret på det videnskabeligt dokumenterede og innovative MDN-Kompleks og forstærket med et naturligt prostaglandin Black Sea Rod Oil, der udvindes af Gorgonian koraller, stimulerer det effektive serum brynenes vækst og giver på få uger fyldigere og mørkere øjenbryn.

M2LASHES Eyelash Activating Serum giver dig fyldigere, længere og stærkere øjenvipper. Det aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue. Kig med når Q tester Eyelash Activating Serum

M2LASHES eyelash revitalizing gloss beskytter vipperne, gør dem mere elastiske, giver glans og fylde, gør vipperne lettere at forme og forstærker samtidig virkningen af det aktive serum. Det innovative ingrediens KOBBER TRIPEPTIDE-1 fremmer dannelsen af kollagen, bekæmper de frie radikaler og forhindrer tab af hyaloronsyre, som er medvirkende til for tidlig ældning af huden omkring det sarte øjenparti.

Makeupartisten fortæller

Se med i videoen hvor den irske beauty guru og makeup artist Kiva Cusack fortælller om de tre forskellige produkter.

Læs også