https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/marts/201310m2lashestestp.jpg
Skønhed

Q tester længere øjenvipper med M2LASHES

17. december 2013
af Magasinet Q
M2LASHES er en øjenvippe forlængende serum der garanterer resultat på få uger, Q har testet produktet og giver her dommen

Drømmer du om længere øjenvipper, men har du ikke lyst til at bruge kunstige øjenvipper hver dag? Mange kvinder stiller dagligt sig selv spørgsmålet "Hvorfor har jeg ikke længere øjenvipper", men de skulle hellere spørge "Hvordan får jeg længere øjenvipper", for nu kan de faktisk få opfyldt det ønske. Q's redaktionschef har fået æren af at teste produktet. Se dommen over de lange øjenvipper nedenfor.


> Læs også : Hvad er M2LASHES?

Q laver en M2LASHES test

Q har testet det øjenvippe serum der forlænger øjenvipperne "M2LASHES Eyelash Activating Serum" som, i manges øjne, lover guld og grønne skove, for er det virkelig muligt at få længere øjenvipper på et par måneder? Læs med herunder og få svaret!


Helt ærligt, hvem vil ikke gerne have dådyrvipper? M2LASHES lover at give længere og stærkere øjenvipper. Det aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på øjenvippernes vækstfase. Det skulle give længere og mørkere øjenvipper i løbet af fire til seks uger.

Vurdering af M2LASHES - virker det eller ej?

Jeg havde set nogle kollegaer, der havde prøvet produktet, inden jeg selv fik fingrene i det, og deres øjenvipper var simpelthen blevet SÅ lange og fine - så jeg havde glædet mig til at teste M2LASHES serum. Hver aften påførte jeg så serum på den øverste vippekant og vænnede mig lige til, at det en gang i mellem sved en smule i de første minutter, og nu efter fire uger må jeg bare sige, at det virker! Mine vipper ER blevet længere - det er blevet en fest at lægge mascara på, og jeg er faktisk ret imponeret over dette produkt!

Læs også