https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/marts/201312oejenvipperp.jpg
Skønhed

Lange øjenvipper - Alt du skal vide om pleje og vækst af dine vipper

22. marts 2013
af Q.dk
Er du træt af øjenvipper der knækker og falder af? Læs med her og få de bedste tips til pleje af dine øjenvipper

Du får her de bedste tips til, hvordan du kan pleje dine øjenvipper, samt svar på nogle af de hyppigste spørgsmål omkring, hvordan du kan få lange øjenvipper naturligt og styrke dem på en naturlig måde.

Vi vil have lange øjenvipper naturligt

I langt de fleste kulturer har det i årevis været attraktivt at have naturlige, lange øjenvipper, og i dag findes der et hav af produkter på markedet, der både plejer dine øjenvipper, styrker dem og oven i købet kan få dem til at gro.

Blandt et af de mest effektive er øjenvippe behandlingerne fra M2, der af både danske og udenlandske skønhedsmedier og bloggere bliver fremhævet for sin effektivitet. M2-serien er en serie af behandlinger, der består af en conditioner eller creme til øjenvipper og et øjenvippe serum, der får vipperne til at blive stærkere, mere elastiske - og ikke mindst få dem til at gro sig længere helt naturligt. Hemmeligheden i produktet er en aktiv ingrediens, MDN, der helt naturligt påvirker deres vækstcyklus, således at tabet af øjenvipperne mindskes, og at væksten forstærkes.

Behandlinger til stærke og lange øjenvipper

  • Til dig der ønsker længere øjenvipper naturligt, prøv M2LASHES Eyelashes Activating Serum
  • Til der der ønsker at forstærke vipper og undgå at de knækker, prøv M2LASHES Revitalising Gloss

> Læs også : Q tester M2LASHES Activating Serum der lover længere øjenvipper


Knækkede øjenvipper og når de falder af

Mange kvinder oplever øjenvipper, der falder af, øjenvipper der knækker, eller at øjenvipperne simpelthen bliver revet af, f.eks. under rensningen. Det kan afføde en del bekymring; gror de ud igen? Og hvordan forholder det sig egentlig med øjenvippers levetid og vækst?

Stærke øjenvipper med M2LASHES

Længere og mørkere øjenvipperpå 4-6 uger.

Stærkere øjenvipper

Forlængende i øjenvippernes vækstfase

Kun kr. 975,-

Fri fragt og hurtig levering i Qshoppen

Vippernes naturlige funktioner

Øjenvipper er ikke kun til pynt. Deres funktion er at forhindre fremmedlegemer i at trænge ind i det sarte øje, og rent refleksivt lukker øjet, hver gang at øjenvippen bliver berørt. Mennesket har typisk mellem 90 og 150 øjenvipper på det øvre øjenlåg og mellem 70 og 80 på det nedre per øje. I snit bliver vores øjenvipper ca. 10 mm. lange.

En vigtig accessorie

Øjenvipper er en af kvindens vigtigste "accessories", og smukke øjne er noget af det mest feminine og forførende, vi kvinder har. Mange kvinder oplever dog næsten dagligt øjenvipper der falder af, tab af øjenvipper og knækkede øjenvipper - og det er faktisk helt normalt.

Den typiske vækstcyklus for vores hår, også vipper, er at alle hårene i løbet af et par år alle bliver udskiftet. Så selvom man skulle miste sine øjenvipper, skal man ikke være nervøs - de vokser ud igen. De fleste mister dem løbende, så tabet vil ikke opleves så markant, men skulle man miste alle sine øjenvipper på én gang, for eksempel ved sygdom eller brandskade, vokser omkring 40 procent af øjenvipperne på det øvre øjenlåg og 15 procent af øjenvipperne på det nedre øjenlåg ud efter 30 til 45 dage. I sjældne tilfælde stopper væksten helt, også efter den normale cyklus, og i disse tilfælde bør man altid konsultere en specialist.

På grund af øjenvippernes naturlige vækstcyklus, og fordi at hver øjenvippe følger sin egen cyklus, er det helt normalt, at man mister lidt hver dag. Samlet set tager det i omegnen af 4 og 8 uger, inden en øjenvippe er helt udvokset.

Tips til at rense øjenvipperne mest skånsomt

Fjern altid øjenmakeuppen, herunder mascaraen, hver aften inden du går i seng. Du kan med fordel bruge en makeupfjerner specifikt til øjenmakeup, og især hvis du bruger vandfast mascara, er det en rigtig god ide med øjenmakeupfjerner, da du ellers risikerer at slide og hive i øjenvipperne, for at få dem helt makeup-fri.

Mæt en vatrondel i øjenmakeupfjerner, og pres forsigtigt på øjenpartiet i omkring 15 sekunder. Det opløses makeuppen, og den kan let fjernes, uden at du skal slide og skrubbe på det følsomme øjenparti. Gentag dette to gange eller indtil al makeuppen er væk.


> Læs også : Den store guide til flotte øjenbryn

Læs også