populær parfume ck one
Skønhed

Husker du denne parfume? Nu er den tilbage og populær som aldrig før

3. juli 2024
Af Johanna Lejon
Foto: Pexels
Den bedst sælgende parfume lige nu, er den samme ikoniske duft, som du måske bar for 30 år siden.

Parfume og duft er altid spændende. Ikke mindst fordi det er så individuelt. Hvad én person synes dufter dejligt, kan få en anden til at væmmes.

Men selvfølgelig er der dufte, som flere foretrækker, dufte, der vender tilbage år efter år, og som nye generationer finder og adopterer igen. Med andre ord, de parfume, som er gået hen og blevet parfumeklassikere.

Men hvilke dufte er flest mennersker tiltrukket af lige? Det kan man også få en indikation af, når man kigger nærmere på listerne over bedst sælgende parfumer på diverse webshops.

Hos e-handelsgiganten "Amazon" er den parfume, som topper listen lige nu, en parfume som har eksisteret i intet mindre end 30 år.

Gennem årene er populariteten kommet og gået, men den har altid haft en plads på butikshylderne.

I hvert fald er duften nu på vej tilbage – i forhold til popularitet. Og købere kan tilsyneladende ikke få nok af det.

Hvilken duft taler vi om? Calvin Kleins klassiske "One", som blev lanceret i 1994.

"CK One" beskrives som en klassisk frisk parfume. Det er en unisex duft, hvilket betyder, at den er velegnet til både kvinder og mænd. Parfumen åbner med frugtagtige topnoter af papaya og ananas og går over i hjertenoter af jasmin og bergamot med basisnoter af moskus.

"CK One" var en af ​​de første unisex dufte på markedet. Og den blev en kæmpe succes fra dag et. På kun 10 dage blev der solgt intet mindre end fem millioner parfumer, alene i USA.

Dengang mente man, at årsagen til parfumens popularitet var en kombination af den reklame, der fulgte med og som havde Kate Moss i front.

Denne artikel blev første gang bragt af Femina.se, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også