Hestehale med fylde
Skønhed

Hestehale med fyld og volumen - Trin for Trin

29. maj 2017
af Pernille Buhl
Foto: Nellie Møberg
En hestehale går man aldrig galt i byen med. Den kan både være høj og skrabet, lav og løs – det er op til dit humør. En høj hestehale med godt med fylde er et superfint sommerlook, som kan bruges både i løbet af dagen og til et aftenarrangement. Den er også nem at sætte efter en lang dag på stranden, hvor du måske ikke lige nåede hårvasken.

SÅDAN FÅR DU EN FYLDIG HESTEHALE

https://imgix.femina.dk/1719-haarguide-hestehale-body-1.jpg
1. Tag en lille tot ad gangen og spray et volumenprodukt i rødderne, da det er et godt grundlag for toupering. Oribe Dry Texturizing Spray til 295 kr. 2. Toupér hver tot helt nede ved hårrødderne med en lille børste på hele toppen af hovedet. Narrow Dressing Brush 189 kr. fra ghd 3. Tag en større børste og red din toupering ud igen – det er ikke noget, der skal ses, men det skal nok virke alligevel.
https://imgix.femina.dk/1719-haarguide-hestehale-body-2.jpg
4. Lav nu din hestehale ved at frisere dine sider op til den højde, du ønsker. Sæt hestehalen med en elastik. 5. Hold med den ene hånd på elastikken og ”løft toppen” lidt med den anden hånd, så du får fylde på hovedet. Det gavner din toupering.
https://imgix.femina.dk/1719-haarguide-hestehale-body-3.jpg
6. Toupér nu hele hestehalen helt igennem, og giv den godt med volumenspray imens. 7. Red igen touperingen ud, og giv den fyldige hestehale lidt lak som afslutning. LÆS OGSÅ: 10 tips til et sundt sommerhår
https://imgix.femina.dk/1719-haarguide-hestehale-body-4.jpg
Hårlak fra Stuhr til 81 kr. Volumenspray fra Sachajuan til 135 kr.

Læs også