Selvbrunerdråber test
Skønhed

Her er løsningen, hvis du vil undgå en ægte selvbrunerkatastrofe

21. april 2023
Af Redaktionen
Foto: Unsplash & PR
Selvbrunerdråber kan være løsningen, hvis du vil undgå en ægte selvbrunerkatastrofe. Vi tester de bedste af slagsen.

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links.

Selvbrunere kan være tricky.

Hvilken selvbruner giver den mest naturlige glød? Og hvordan undgår jeg, at ender op med at se ud som Ross fra "Venner" efter en mislykket tur i spraytancenteret?

Her kan selvbrunerdråber måske være din redning. De gyldne dråber kan nemlig blandes i din ansigtscreme eller bodylotion, så du gradvist kan opbygge en glød.

Selvbrunerdråber

Det betyder, at du kan undgå de værste selvbrunerkatastofer.

Derudover kommer selvbrunerdråberne ofte i en mindre flaske, så du kan nemt have dem i din toilettaske eller som håndbagage, hvis du skal ud at rejse.

På femina-redaktionen har vi testet fire forskellige selvbrunerdråber og vurderet, om de de giver vores ansigt den perfekte glow.

Aja Larsen, journalist

– Som rødhåret og lys i huden elsker jeg selvbrunerdråber. Men der er én ting, jeg gerne vil undgå: At alle spørger, om jeg har været på ferie, fordi min nye glød er fuldstændig uforenelig med min naturlige hudtone og dansk forår.

– Jeg synes, de her selvbrunerdråber er gode, da de giver et underspillet resultat, specielt hvis man ikke bruger dem hver dag. De dufter mindre af selvbruner end andre, jeg har prøvet, og så elsker jeg det lille og elegante design.

Clarins_self_tanning

Radiance Plus Golden Glow Booster, Clarins, 230 kr. Kan købes her.

Rita G. Dam, digital livsstilsredaktør

– Den her test kunne ikke komme på et bedre tidspunkt. Min forårsblege hud skriger efter kulør. Det er første gang, jeg prøver kræfter med dråber i stedet for en klassisk selvbrunercreme. Jeg pumper to gange ned i min hånd og blander den sammen med min natcreme. Den lugter ikke af … noget.

– Jeg går i seng og krydser fingre for, at jeg vågner op med den helt rigtige glow og et pudebetræk uden brune plamager. Det viser sig at være en kæmpe succes, og selv mine kolleger bemærker, at mit ansigt har fået mere farve.

– Jeg elsker, at flasken er så lille, og at jeg kan kombinere dråberne med min yndlingscreme. Skal jeg til fest, vil jeg fremover bygge en glød op nogle dage forinden.

Ecocooking_self_tanning

Selvbruner Drops, Ecooking, 240 kr. Kan købes her.

Silje Qvist, journalist

– Med frygt for at komme til at blive orange kaster jeg mit ansigt ind i “projekt selvbrunerdråber”. Heldigvis er det ikke noget, man skal frygte med dette produkt. Dråberne giver en fin glød og en god farve efter et par omgange. Man skal dog mestre den voldsomme pumpefunktion, der skal pumpes direkte ned i håndfladen et par centimeter fra hånden for ikke at ende alle mulige andre steder.

– Når du har blandet dråberne med dagcremen, er det vigtigt at fordele den godt og undgå at få farven i brynene, ligesom at give et ekstra lag fugt på tørre steder, for at selvbrunerdråberne ikke trækker mørkere op der. Mestrer man produktet, er resultatet lækkert.

Rudolph_care_self_tanning

A Hint Of Summer, Rudolph Care, 365 kr. Kan købes her.

Julie Andersen, SoMe-redaktør

– Jeg troede aldrig, jeg skulle sige det, men jeg er blevet afhængig af selvbrunerdråber. Woods’ er blevet en fast del af min rutine, og de giver en endnu bedre glød, end solen nogensinde har formået at give mig. Produktet er desuden vegansk og uparfumeret, men dufter subtilt af agurk, hvilket jeg er vild med!

Woods_self_tanning

Sun Drops, Woods, 250 kr. Kan købes her.

Testen blev første gang udgivet i femina uge 14, 2023.

Læs også