https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/skoenhed/makeup-og-hudpleje/2013/01/1304-de-stoerste-skoenhedstendenser/1304-skoenhedstendenser-2013-art.jpg
Skønhed

Her er de største skønhedstendenser i 2013

22. januar 2013
af Mikkel Hyldebrandt og Christina Brødbæk Kjeldsen, IN.dk, Aller Media
Foto: Pantherstock
Foråret er på vej og med den nye sæson kommer også de nye skønhedstendenser. De kommende måneder vil vi komme til at se meget mere til det naturlige look, og så er den stramme skilning også på vej ind i varmen igen. Læs her, hvad du skal holde øje med i foråret og sommeren 2013

De lyse farver er fremherskende forår og sommer, mens de mørke træder i karakter i de første efterårsmåneder og hen over vinteren. På den måde er alt, som det plejer. Og så er der de tendenser, der i særlig grad kendetegner 2013.

- Når det kommer til vores udseende og brugen af makeup, så kommer vi ikke til at slå ud med armene i det nye år, men vi skal stadig i høj grad udstråle individualisme, forklarer INs skønhedsredaktør Silke Grane.

Det kommer til udtryk ved, at det naturlige, underspillede look fortsætter, men at der skrues op for festen i detaljerne.

- Der bliver især sat fokus på stylingen af hår og negle. Detaljerne bliver vigtige, og det er her, vi skejer ud. Neglelakken skal have struktur, og håret skal i langt højere grad se stylet ud. Vi går bort fra det mere tilfældige hårlook og skal i højere grad sætte håret med stylingprodukter. Af frisurer er den stramme skilning tilbage i skønhedsbilledet, uddyber Silke Grane.

DET TROR VI PÅ I 2013

Der er fokus på det naturlige look, hvor huden nærmest ser ud til at stråle af sig selv, selvom der er brugt makeup. Vi vil også se mange små, fine og festlige detaljer, som en neglelak, der har en særlig struktur, og en frisure, der er stylet på en bestemt måde. Om aftenen skejer vi mere ud og skruer op for farverne på især makeuppen, men igen uden at gå på kompromis med det personlige og individuelle.

Læs også: Se makeupbommerten, der gør dig 5 år ældre

STYLINGTIPS

Øjenbryn: Efter at have plukket løs i flere år skal brynene nu være naturlige, brede og organiske.

Hud: Ansigtet skal have et naturligt look, og kunsten bliver at bruge en makeup, der får dig og din hud til at se fin, men ikke sminket ud. Hverdagslooket er blødt med fine læbepomade-læber i sarte farver.

Hverdagslooket er blødt med fine læbepomade-læber i sarte farver. På et meget konkret plan skal du i år holde godt fast i hårgeleen. For 80er-styling-geleen er tilbage, hvilket mange nok ville have forsvoret ville ske igen. Men fordi geleen er overraskende let at arbejde med, kan du let skabe det ønskede og mere satte hårlook, som bliver det fremherskende.

Læs også: Hvilke 4 ting skal du undgå, hvis du ikke vil se gammel ud? Se dem her

Læs også