https://imgix.femina.dk/media/42ad93b7b3eb445a9f3dbaa69ac1c075.jpg
Skønhed

Guide: Start året med smuk hud

6. januar 2011
af Redaktionen
Foto: iStock / PR
Er looket slidt oven på nytåret? Red det sådan her.

Det er egentlig en mærkelig måde at begynde det nye år på.

År efter år begynder man det nye med sække under øjnene og en jævn uvilje mod alle former for bevægelse, mens man straffer sig selv for de store mængder bobler ved at glo på skihop fra Garmisch-Partenkirchen.

Så er det vel igen overraskelse, at man kan få brug for lidt ekstra hjælp til ansigtet.

Gode skønne nyheder
Én af de gode nyheder i 2011 er Dermalogicias seneste hudplejeserie, UltraCalming, der er skabt til at lindre sensibel hud.


UltraCalming fra Dermalogicia

Den består af en række produkter, der alle indeholder et kompleks, som med dokumenteret effekt kontrollerer inflammation i huden, hvilket markant reducerer rødme og lindrer irritation.

Vores vurdering:
Og det er virkelig en skøn hudplejeserie, som er en lise for en vinterirriteret hud. Dog kan den meget tørre hud have brug for ekstra fugt, men kombinationen af UltraCalming serum concentrate og Barrier Repair er simpelthen genial, og giver en glattere og mere jævn vinterhud. Og selv meget sensibel hud kan klare denne serum!

UltraCalming Mist er også et hit, når man har lange dage foran computeren - den giver ligesom huden tiltrængt luft.

UltraCalming-serien lander på hylderne i denne måned: Følg med på www.dermalogica.dk

Genopdag en klassiker
Det er ikke kun ansigtet, der tørrer ud og ligner krøllet gavepapir i vinterkulden. Også kroppen kan trænge til lidt ekstra pleje.

Ole Henriksens Lavender Body Oil er sammensat af en blanding af sesam og mandel olier med fransk lavendel, og kan både bruges som makeup fjerner, massage og bade olie samt under skrubbe creme.


Lavender Body Oil fra Ole H.

Vores vurdering:
Ole Henriksens Lavender Body Oil er ikke ny på markedet, men er bestemt værd at genopdage. Den udpinte, kløende hud på kroppen har nemlig rigtig godt af den nærende olie, som virkelig gennemfugter huden som føles silkeblød og skinner på lækreste vis i selskab med Ole's olie!

Og selv om den har mange anvendelsesmuligheder, er vi mest forelskede i den efter badet, når huden stadig er fugtig. Her gør den virkelig underværker.

Ole Henriksens-produkter kan bl.a. købes hos Helle Thorup Spa, eller man kan kontakte 7022 4576 for nærmeste forhandler.

Se også:


Rens din hud
skånsomt

Køb kur-te
fra Sea Salt her

Skøn på 5 minutter

Læs også