foundation
Skønhed

Foundation: Din guide til den perfekte base

7. april 2017
af Marie Brodersen ·
Foto: PantherMedia
Det er oplagt at skifte foundation i takt med årstidernes skiften. Måske skal du lede efter en, som er lidt lettere i konsistensen eller blot mere passende i nuancen. Vi har testet ni af slagsen, så du kan finde en variant, der passer dig bedst, ud fra hvor dækkende et resultat du foretrækker.

SÅDAN FÅR DU DET PERFEKTE RESULTAT MED DIN FOUNDATION

LÆS OGSÅ: Foundation - sådan finder du den rette farveLET & NATURLIG
https://imgix.femina.dk/1713-foundation-body-1.jpg

1. FUGTGIVENDE

Letflydende og fugtgivende foundation, der giver et semitransparent og dugfriskt resultat. Til dig, der gerne vil lade din naturlige glød skinne igennem.

Water Blend Face & Body Foundation, 50 ml, Make Up For Ever, 325 kr.

2. EKSTRA GLØD

Letflydende foundation til moden hud, der giver en let dækning med et strålende friskt resultat. Oplagt til dig, der gerne vil have en plejende makeup, der ikke er fuldt dækkende.

Prevage Anti-Aging Foundation SPF 30, 30 ml, Elizabeth Arden, 450 kr.

3. HURTIGT FIX

Blød og cremet stickfoundation, der giver let til medium dækning. Sticken kan bruges på udvalgte steder og fordeles let med fingrene eller en svamp. Et godt valg, hvis du blot vil dække mindre områder.

Photoready Insta-Fix, Revlon, 109 kr.

LÆS OGSÅ: Sådan lægger du en perfekt makeup - trin-for-trin

MEDIUM-DÆKKENDE & KORRIGERENDE

Har din hud mindre skønhedsfejl som periodevise urenheder og mindre farveforskelle, så vælg en medium-dækkende foundation, der ensarter hudtonen uden at dække huden fuldstændig.

https://imgix.femina.dk/1713-foundation-body-2.jpg

1. MAT FINISH

Cremet foundation med mineralpigmenter, der tilpasser sig din hudtone og giver en ensartet mat overflade. Et godt valg, hvis du gerne vil have et mat look uden brug af pudder.

Matchmaster SPF 15 Foundation, 30 ml, MAC, 295 kr.

2. EKSTRA PLEJENDE

Letflydende, serumberiget foundation, der ensarter hudtonen og giver et naturligt blødt resultat. Perfekt til dig, der gerne vil camouflere de fine linjer.

Intensive Skin Serum Foundation SPF 40, 30 ml, Bobbi Brown, 445 kr.

3. OLIEFRI

Oliefri cushion-foundation, der ensarter hudtonen og giver huden en frisk, naturlig glød. Perfekt til dig, der gerne vil dække urenheder, pigmentpletter eller andre skønhedsfejl uden at risikere, at porerne stopper til.

Teint Idole Ultra Cushion, Lancôme, 340 kr.

LÆS OGSÅ: Snyd dine tænder hvide med den rigtige læbestift

HELDÆKKENDE OG HOLDBART

Er din hud uensartet på grund af pigmentpletter, rødme eller urenheder, så vælg en heldækkende foundation, der sikrer et fejlfrit resultat, der holder dagen igennem.

https://imgix.femina.dk/1713-foundation-body-3.jpg

1. SILKEBLØD

Cremet og silkeblød foundation, der smyger sig til huden og giver et heldækkende resultat. Perfekt til dig, der går efter ekstra komfort.

Cellular Performance Cream Foundation, 30 ml, Sensai, 625 kr.

2. NÆRENDE

Rig og cremet foundation, der giver et heldækkende resultat og samtidig virker ekstremt nærende og plejende på huden. Et godt valg, hvis din hud føles tør og udsat.

Sublimage Le Teint Ultimate Radiance Generating Cream Foundation, Chanel, 1.100 kr.

3. HOLDBAR

Blød og flydende foundation, der giver et heldækkende mat resultat, der holder i helt op til 24 timer. Et godt valg til dig, der har brug for, at din hud ser fejlfri ud i mange timer.

Teint Idole Ultra Wear SPF 15, 30 ml, Lancôme, 355 kr.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også