hårshampoo budget 30 kroner dove
Skønhed

Du kender den garanteret. Særlig shampoo til kun 30 kroner hyldes på sociale medier

3. juli 2024
Af Johanna Lejon, femina.se, oversat af redaktionen
Foto: Unsplash
Er du træt af dyre shampooer, der ikke gør arbejdet? Nu bliver et helt specifikt produkt på budget hyldet på sociale medier.

Dyr frisørshampoo er altid lækkert. Men der er helt sikkert også budgetprodukter, der kan følge med og samtidig være gode for din pengepung. Noget der bydes særligt velkommen i disse tider med stigende fødevarepriser og høje renter.

Og et af de seneste – og bedste – eksempler på det er en helt specifik shampoo fra Dove med navnet "Dove Intensive Repair".

Shampooen fås i de fleste dagligvarebutikker og koster cirka 30 kr. På skønhedssiden "Lyko" er shampooen beskrevet på denne måde:

"Dove intens reparationsshampoo genopbygger håret og forhindrer spaltede spidser og hårtab. Det gør håret stærkere og mere modstandsdygtigt over for fremtidige skader."

Men stol ikke kun på produktbeskrivelser. Også de rigtige brugere af produktet, vidner om, hvor godt det virker. Anny Söderberg Vivanco er en af dem, har brugt produktet i et par måneder nu.

– Efter mange års blegning var mit hår tyndet ud og var beskadiget, nogle steder var det så slidt, at det faldt af, fortæller hun.

Gennem influenceren Abbey Yung hørte hun om Doves hårprodukter.

– Mit hår føles fantastisk, siger Abbey Yung i et klip på Instagram. Hun fortsætter:

– Ingredienserne er utrolige.

Abbey afslører også, at hun var tøvende med at prøve Dove-shampooen i første omgang på grund af den "usexede" indpakning. Men hun har aldrig fortrudt, at hun begyndte at bruge produktet. Nu fortæller hun millioner af mennesker om det på sine sociale kanaler.

Anny Söderberg Vivanco vidner også om, at Doves shampoo har været rigtig god til hendes hår. Billedet nedenfor viser hendes hår efter, og før, hun begyndte at bruge produktet.

https://imgix.femina.dk/2024-07-02/Capture.JPG
Foto: Privat

– Mit hår er længere og sundere, siger hun og fortsætter:

– Shampooen får håret til at føles fugtet og smidigt, og at det ikke længere falder af.

Denne artikel blev første gang bragt af Femina.se, der også er ejet af Aller Media. Dette er en oversat og redigeret version.

Læs også