Produkter til hudpleje fra apoteket
Skønhed

Bliv skøn med hudpleje fra apoteket

31. maj 2017
af webredaktionen
foto: PR
På apoteket sælger de ikke kun piller og plastre. På alle landets apoteker kan du idag købe alt til din daglige hudpleje og div. skønhedsprodukter. Og så kan du i øvrigt være sikker på, du altid får den rette ekspertise og råd og vejledning, når du køber din creme på apoteket.

Lider vi af eksem, akne og rosacea, ved vi godt, hvor vi skal gå hen. Det samme gælder, når ungerne får lus, myggestik og dårlig mave på ferien. Svaret er: på apoteket. Men indenfor de senere år har de danske apoteker udvidet deres sortiment med hudpleje, så det nu ikke kun er helbredende medikamenter, der står på glashylderne.

Mangler du en god bodylotion til hudpleje på kroppen? Her finder du de bedste.

Få råd og vejledning til den rette hudpleje

I Frankrig har man i mange år kunne købe lækre cremer og makeup på de franske Pharmacie's. De danske apoteker har da også hentet inspirationen fra de franske ditto, og indenfor de seneste 5-10 år har du på apoteket herhjemme kunne købe en lang række hudplejemærker og skønhedsprodukter.

For mange kvinder er det blevet det bevidste valg at handle hudpleje på apoteket, og dermed få produkter, der er fri for parabener og andre tilsætningsstoffer. Desuden er apotekerne kendt for at give god råd og vejledning, og det er der mange, der sætter pris på, når de skal prøve et nyt produkt. Ind på apotekets hylder er kommet nye mærker, nye produkter og nye dufte. De fleste har franskklingende navne, men der er også kommet et par danske navne iblandt. Foruden Apotekets eget mærke forhandler apoteket - for blot at nævne nogle - Vichy, A-derma, La Roche Posay, Avène og danske Faaborg Pharma.

Scrub dig til blød hud. Ser her hvordan.

I galleriet herunder kan du hilse på noget af al det gode, der kan hentes hjem fra apotekets hylder.

Læs også