skønhedstrends
Skønhed

4 store skønhedstrends i 2017

16. januar 2017
af redaktionen
foto: All Over
Hvad tager vi med os på skønhedsfronten fra 2016, og hvilke nye trends kommer på banen her i 2017? Her spår skønhedsjournalist Pernille Buhl, hvilke skønhedstrends, vi kommer til at se meget mere til i 2017.

4 store skønhedstrends i 2017

#TREND 1

Bryn + semi-permanent makeup

En tendens, som lader til at være kommet for at blive, er bryn. Lækre, velplejede, naturlige bryn er et must for os alle. Den ’nye’ tendens inde for bryn er den semi-permanente makeup. Det er mikropigmenterings- makeup, som holder i 1-3 år alt afhængig af din hud. Det er ikke det samme som en tatovering, da farven kun lægges i det øverste lag af huden og derfor forsvinder igen med tiden. Dette er en rigtig god løsning, hvis du ikke har ret meget bryn fra naturens side.

https://imgix.femina.dk/1702_skoenhedstrends_brow.jpg

# TREND 2

Matte røde læber

De røde læber lyder også som en tendens, vi ikke rigtig kommer af med igen, men den har en lille twist i øjeblikket, nemlig at de skal være matte. Der findes utroligt mange forskellige nuancer af rød, så der er helt sikkert en farve, der passer de fleste. De matte røde læber er flotte, både til en flot aftenmakeup, men også til en helt ”nøgent” makeup look.

https://imgix.femina.dk/1702_skoenhedstrends_laeber.jpg

# TREND 3

Dyb sideskilning

En lav sideskilning er et superlækkert, voksent og sofistikeret look. Det er lækkert og feminint til løsthængende hår, og til en lavt siddende knold eller hestehale er det et sexet business-look.

https://imgix.femina.dk/1702_skoenhedstrends_sideskilning.jpg

# TREND 4

No makeup-makeup look

Hvem vil ikke gerne se ud som om, man bare er hoppet lige ud af sengen og egentlig ikke har gjort noget ved udseendet? Jo tak! Det naturlige, friske og sunde look går aldrig af mode! Less IS more…

https://imgix.femina.dk/1702_skoenhedstrends_naturligt.jpg

Læs også