https://imgix.femina.dk/media/article/bey.jpg
Stil

Se reklamen: Beyoncé lancerer nyt sportstøj

1. april 2016
af Nadia Laas Hansen
Queen B er klar med sin helt egen sportskollektion under mærket Ivy Park.

Beyoncé har kurver og er ikke bange for at vise dem frem. Det ser man på hendes nye sportstøj, som hun lancerer under sit eget, nye, mærke Ivy Park.

Ivy Park er også navnet på den park, hvor Beyoncés løbeture sammen med sin far fandt sted i tidernes morgen. Parken repræsenterer ifølge popdronningen selv en styrke, som hun af og til har brug for at finde tilbage til.

Læs også: Video: Jennifer Lopez sender mega sjov sms til Leo Dicaprio - og han svarer!

- Der er ting, jeg stadig er bange for. Når jeg skal overvinde de ting, tager jeg tilbage til den park. Inden jeg går på scenen, går jeg tilbage til parken. Da det var ved at være tid til, at jeg skulle føde, tog jeg tilbage til den park. Parken blev min sindstilstand. Parken blev min styrke. Parken gjorde mig til den, jeg er. Hvor er din park?, lyder det fra Beyoncé i reklamen, som du kan se nederst i artiklen.

Det er Cosmopolitan.com som skriver den glædelige nyhed, at man kan få fingrende i Beyoncés tætsiddende godter fra den 14. april - det kan man udelukkende online og det er Zalando, Topshop, Nordstrom og Net-a-Porter man skal klikke sig ind på for at se eller købe tøjet.

Så uanset om du dyrker motion eller blot vil se vise dine kurver frem i Beyoncés design, så burde der være noget for dig. Kollektionen indeholder nemlig både badetøj, flotte tights, lækre toppe og sweatshirts og meget mere.

Læs også: Hvad kan Beyoncé lære dig om skyggearbejde

Mon ikke det bliver yderst populært at vise sig Ivy Park til sommer?

Se reklamen for Beyoncés nye mærke Ivy Park her:

Trænger din mand til en ny gaderobe? Få endnu mere for pengene og glæd ham du holder af, med en rabatkode til Zalando. Find den her zalando rabatkode

(artiklen indeholder affiliate links)

Læs også