highstreetfund
Stil

Modebrevkasse: Hvordan får jeg mit highstreet-tøj til at se mere eksklusivt ud?

17. december 2018
af moderedaktionen
Foto: PR
Highstreetbutikker er en nem måde at få adgang de nyeste modetendenser uden at ruinere sig selv. Men hvordan skaber man et look, der samtidig også ser eksklusivt ud? Moderedaktionen giver deres bedste tip her.

Spørgsmål:

Jeg køber for det meste tøj i highstreet-butikkerne, men jeg savner en måde at gøre mit look lidt mere eksklusivt på. Er der noget, jeg nemt kan gøre for at opgradere mit look?

Michelle, 32 år.

Løsning:

Highstreet-mærker kan være en god måde at følge med moden på uden at bruge hele opsparingen, men tænk også over, om det engang imellem kan være mere hensigtsmæssigt at købe færre ting i bedre kvalitet. De holder bedre og er også et mere fornuftigt valg ud fra et klimamæssigt perspektiv.

Når det er sagt, så kan et par få, velvalgte elementer sagtens give en budgetvenlig garderobe en lidt mere eksklusiv fornemmelse. Og faktisk fører flere af highstreet-mærkerne også lidt mere eksklusive linjer ved siden af deres hovedlinjer, som er gode kvaliteter, men stadig til fornuftige penge.

Når du skal opgradere dit highstreet-look, så brug lidt ekstra penge på de klassiske elementer i din garderobe – dem, du går med hver dag, og som er tidløse og kan holde i mange sæsoner. Det kan være skjorter, jeans, frakker, jakkesæt, tasker eller sko. Både tasker og sko kan i særdeleshed være en god idé at investere i i en bedre kvalitet, da det ofte er nemt at spotte, om det er ægte læder eller ej. Desuden er åndbarheden og komforten i et par sko af ægte læder en del bedre, end hvis du vælger et par i ”plastik”.

LÆS OGSÅ: 5 nemme tips: Sådan får du dit tøj til at se dyrt ud

6 gode kvalitetskøb, der vil opgradere dit highstreetlook:

modebrevkasse

Sko i kalvelæder fra & Other Stories, 1.150 kr.

https://imgix.femina.dk/modebrevkasse-highstreet-sweater.jpg

Kashmir strik fra H&M, 749 kr.

https://imgix.femina.dk/modebrevkasse-highstreet-frakke.jpg

Uldfrakke fra Zara, 999 kr.

https://imgix.femina.dk/modebrevkasse-highstreet-taske.jpg
https://imgix.femina.dk/modebrevkasse-highstreet-skjorte_1.jpg

Silkeskjorte fra COS, 1.100 kr.

https://imgix.femina.dk/modebrevkasse-highstreet-jeans.jpg

Jeans i bæredygtig bomuld fra Monki, 350 kr.

LÆS OGSÅ: Ryd ud i dit klædeskab: 7 typer af tøj, du bør skille dig af med

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også