https://imgix.femina.dk/media/article/_t2p4369_valgt.jpg
Stil

Makeover: Vis formerne og brug farver

27. april 2016
af Redaktionen
Gitte vandt Q's makeover-konkurrence på Instagram og tog sin veninde Kristina med. Læs og se Gittes makeover i magasinet (Q/maj) og se Kristinas nye look her.

Dagen stod i forkælelsens tegn, da Gitte og hendes veninde Kristina skulle have en makeover af Q. Gitte havde vundet makeoveren i Q's konkurrence på Instagram og måtte tage en veninde med.

Læs også: Stine fik den vildeste makeover

Den heldige veninde var Kristina, som kom under kærlig behandling af professionelle stylister. Både hvad angår tøj, hår og makeup. På billedet øverst er det Kristina til venstre, som hun så ud før makeoveren.

Her er Kristina efter makeoveren:

https://imgix.femina.dk/img_4714_valgt.jpg

Sådan gjorde stylisterne:

Hår

Kristina havde gamle rester af noget affarvning og solblegning siddende i de yderste hårlag. Frisør Vicky fra Dennis Knudsen syntes, at ansigtet skulle åbnes mere op ved hjælp af kortere længder ved pandehåret, men uden at gøre det for markeret. Resterne af farven blev klippet væk, mens håret blev farvet i en tone, der ramte Kristinas naturlige, mørke­brune farve, der matchede øjenbrynene perfekt og fik hendes smukke, blå øjne til at træde tydeligt frem.

”Jeg er vild med farven, der ser så naturlig ud, og jeg er meget glad for frisuren,” sagde Kristina om sit nye hår.

Læs også: Badedragten der er verdenskendt for at fremhæve det bedste ved kvinders figur

Makeup

Kristinas nye brune hårfarve kræver modspil. Derfor fik hun en varm orangerød gloss på læberne af makeupartist Line Ahnstrøm.

”Tænk over årstiden og dit tøj, når du lægger makeup,” lød rådet fra makeupartisten.

”Generelt er det godt med lidt lysere, friskere farver til forår og sommer. Vær opmærksom på, at sort eyeliner og mørke øjenskygger får dine øjne til at syne mindre. Hvis du har blå øjne, er orange en flot komplementærfarve, der får øjnene til at syne endnu mere blå. Brug ferskenfarvet på kinderne eller øjen­lågene.”

Læs også: 6 tips til at styrke håret

Tøj

Hos stylist og blogger Ditte Vallø fik de to veninder en kærlig opsang: ”Det gælder om at fremhæve, ikke om at skjule,” sagde Ditte Vallø, som klædte Kristina i:

  • Skjorte fra Adia til 599 kr.
  • Nederdel fra Junarose til 259,95 kr.
  • Taske fra Ballerini Fashion til 399 kr.
  • Kæde fra Sanne Nordahn til 450 kr.
  • Solbriller fra Chloe/Profil optik til 2.448 kr.
    (Skoene er stylistens.)
https://imgix.femina.dk/img_4848_valgt-red.jpg

De to veninder fik ikke kun en makeover, men blev sendt afsted med en goodiebag fyldt med produkter fra Dove og O Way (bill.), smykker fra Kjærs Copenhagen (bill.) og magasiner i favnen.

Vil du se Gittes makeover i forskellige outfits, så køb Q, som udkommer mandag d. 2. maj. (Pssst.. Du får et ekstra magasin, Kvinder med Kurver, med i købet)

Læs også