https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/marts/miraclesuitbadedragtp.jpg
Stil

Miraclesuit badedragt

1. maj 2014
af Redaktionen
Foto: Miraclesuit.com & Instyle.com
Badedragten der er verdenskendt for at fremhæve det bedste ved kvinders kropsform

Den er kendt verden over, hyldet af kvinder i alle aldre, størrelser og kropsformer, og så kan den formentlig blive den afgørende forskel for, hvor glad du er for at vise dig frem på stranden eller i poolen. Hvad er det vi snakker om? Det er naturligvis den famøse Miraclesuit badedragt, som har taget hele verden med storm.

Miraclesuit er kendt som en badedragt der slanker, og deres slogan er også "Look 10 pounds lighter in 10 seconds". Dagene hvor du forgæves forsøger at klemme dig ned i et billigt bikini sæt fra H&M, eller den afslørende og uflatterende badedragt fra Sportsmaster er for længst forbi - heldigvis! Det er ikke til nogens undren, at Miraclesuit bliver kaldt for verdens bedste badedragt til kvinder.

Hvad er det Miraclesuit badedragten kan?

Miraclesuit er i alt sin enkelhed shapewear udformet som en badedragt. Firmaet Miraclesuit har påtaget sig opgaven med at skabe flatterende og formende badetøj til kvinder, og det betyder at de nu har et stort udvalg af smukke og feminine badedragter i høj kvalitet, som støtter, former og fremhæver din kropsform på den bedst mulige måde.

Det vil altså sige, at der findes en Miraclesuit badedragt til dig, uanset om du drømmer om en badedragt der strammer maven ind, holder en tung barm på plads med bøjle bh, om du gerne vil skjule bagdel, lår osv. Miraclesuit strammer op, strammer ind, former, shaper, fremhæver det bedste ved din kropsform og skaber en flatterende silhuet uden overhovedet at ændre hvordan du ser ud.

Miraclesuit materialet

Miraclesuit badedragt er lavet af et materiale de kalder for Miratex. Miratex er en blanding af spandex og nylon, og det betyder at du får den opstrammende fornemmelse, men ikke ubehag ved at have den på. Du vil tværtimod nok opleve, at du endelig føler dig godt tilpas og mere selvsikker end du har oplevet før. Se videoen herunder hvor smukke kvinder i forskellige aldre og kropsformer prøver Miraclesuit, og se hvordan der er en badedragt der passer til dem alle.

Forskellige Miraclesuit badedragter til forskellige kvinder

Miraclesuit har designet en lang række forskellige badedragter der alle har det formål at fremhæve det bedste ved os kvinder ved hjælp af shaping. Q er blandt de få forhandlere af Miraclesuit badedragter i Danmark, og vi har et udvalg af de mest klassiske designs i vores webshop. Det betyder, at du kan købe din Miraclesuit badedragt i dag, uanset om du bor i København, Odense, Århus eller en hvilket som helst anden by og område af Danmark - nemt og hurtigt!

I vores webshop finder du Miraclesuit badedragt modellerne Oceanus, Sanibel, Melody og Karavelle med forskellige farver (sort, rød, brun, blå, print) og udformninger. Vi får løbende nye badedragt modeller og størrelser ind, og hvis der er noget som helst du er i tvivl om vedrørende badedragten, så skal du ikke tøve med at tage fat i vores kundeservice på nummeret 72 34 23 63 mellem 9.30 og 11.30 på hverdage.


Læs også