Iris Law
Stil

Hun er Jude Laws datter. Men det er slet ikke derfor, du skal holde øje med hende

10. januar 2023
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Vianney Le Caer/AP/Joel C Ryan/Boesl/Ritzau Scanpix
Du har måske hørt om Iris Law i forbindelse med hendes kendte forældre, men vidste du, at hun er model og skuespiller?

21-årige Iris Law er værd at holde øje med. Ikke fordi hun er datter af Jude Law og Sadie Frost (og har Kate Moss som gudmor), men simpelthen grundet hendes stil.

Det er selvfølgelig ’nemt’ at blive berømt, når man har en familie med et kendt efternavn, men Law har alligevel formået at skabe sig et image, der er helt sit eget.

Hun landede sin første modelkampagne som 17-årige som ansigt for Burberry Beauty, og siden har hun medvirket i kampagner for Calvin Klein, Marc Jacobs og Moscino, ligesom hun har gået shows for Missoni, Miu Miu og Roberto Cavalli.

I 2021 blev hun ansigt for Dior Beauty og medvirkede desuden i Versaces SS22 kampagne ’La Vacanza’.

I 2022 fik Iris Law sit skuespilmæssige gennembrud i mini-serien ’Pistol’, der handler om bandet Sex Pistols. Til rollen barberede hun sit mørke hår af og blegede håret helt lyst, og det sendte hende direkte ind i armene på titlen som stilikon.

Det ultrakorte, helt blege hår var nemlig akkurat den kant, som Law manglede for at skille hende ud fra mængden og give hende en snert af punk.

Den nye frisure trak også straks overskrifter – særligt da hun til premieren på ’Pistol’ tilførte lange, sorte extensions til den korte frisure og rockede et transparent Prada AW22-look, der var lige dele glam og punk.

Og Iris Law har altså holdt sig på toppen af den stilmæssige kransekage, siden hun for alvor brød igennem lydmuren.

Uanset om hun er på den røde løber til filmfestivalen i Cannes, på første række til modeshows eller til British Fashion Awards, formår hun at overraske positivt med sine looks.

Hun er desuden svært glad for vintage og mikser gerne tøj, der er lige så gammelt som hende selv med moderne elementer for det perfekte Y2K-udtryk.

Hendes garderobe er desuden fyldt med oversized suits, croppede skjorter og yndige kjoler – alt i alt den ultimative mix-and-match situation, hvor alle udtryk er mulige.

Og det er netop det, der gør hendes stil interessant; at man aldrig helt ved hvad man kan forvente, i det hun rammer både fine babydoll-kjoler i puddernuancer og futuristiske farverige looks lige på sømmet.

På Instagram deler Iris flittigt ud af sin stil, snaps fra hendes misundelsværdige ’artsy’ lejlighed, rejser og venner. Og så har hun et negle-game, der kan give Hailey Bieber kamp til stregen!

Kort sagt, Iris Law er det stilikon, du ikke vidste, du manglede, og vi er sikker på, at vi kun har set begyndelsen af, hvad Jude Laws datter har at byde på.

Nedenfor har vi samlet et udvalg af Iris Laws bedste looks, som du kan lade sig inspirere af til at gøre hverdagen lidt mere punktet og farverig.

Iris_Law
Iris Law til British Fashion Awards 2022
Iris_Law
Iris Law til Dior SS23 i Paris.
Iris_Law
Iris Law til Cannes Filmfestival i 2022.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs også