Katie Holmes
Stil

Her gør Katie Holmes noget, man åbenbart ikke må. Og det klæder hende

14. november 2023
Af Marie Emilie Hofman
Foto: Ulra Rees/Backgrid/Ritzau Scanpix
De klassiske moderegler er til for at blive brudt - og en lang række stjerner er tilsyneladende i gang med et stille oprør.

Regler er til for at blive brudt.

Det synes at være overskriften på tiden lige nu, hvor kendisserne lader til at stå i kø for at gøre op med gængse moderegler.

Fra Zoe Kravitz, der tager sort på som bryllupsgæst, til Jennifer Lawrences klipklappere på den røde løber, så viser stjernerne vejen for et stille oprør mod en forældet modebibel fuld af 'do's and don't's.

Og nu tilslutter skuespillerinde Katie Holmes sig til koret med et outfit, der indeholder en af modens helt store faux pas. Nemlig den om, at man aldrig bør mikse guld og sølv.

I New Yorks gader blev skuespillerinden spottet på vej ud i sit aften ensemble.

New York City, NY - Katie Holmes makes a stylish entrance at a New York event, turning heads in a golden dress paired with a white shirt and elegant silver stiletto shoes. Pictured: Katie Holmes BACKGRID USA 12 SEPTEMBER 2023 USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*
Foto: Ulra Rees/Backgrid/Ritzau Scanpix

Her havde hun iført sig en højtaljet nederdel i guldfarvet satin, der gav nik til, at skuespillerinden har helt styr på den metallic-trend, der lige nu hitter.

"Dawson's Creek"-stjernen hev den gyldne nederdel ned med enkle guldsmykker og en hvid t-shirt, der gav en casual ballast til aftenlooket.

Det var dog valget af fodtøj, som Katie Holmes havde valgt til sin guldnederdel, der for alvor delte vandene.

Her havde hun nemlig valgt et par spidse sølvpumps, der strålede om kamp med den gyldne nederdel.

Og med andre ord gået imod en af modedoktrinens mest stadfæstede regler om aldrig at mikse metaller - og da slet ikke, når det kommer til guld og sølv.

Metallic-trenden er som bekendt lige nu over os, og vi ville elske, at gøre Katie Holmes kunsten efter og mikse de mange nuancer af metallic på kryds og tværs.

Vi må i hvert fald medgive, at Katie Holmes har et chikt argument for, at det måske er på tide at revurdere modebibelens Emma Gad.

Artiklen blev første gang bragt på Elle.dk. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også