Vis mig dit klædeskab: Ditte Vallø
Stil

Fokus på barm, talje og bagdel: Kom med ind i Ditte Valløs klædeskab

28. maj 2018
af Ahn Line Woo Shing Hai
Tag et kig ind i Q's klummeskribent Ditte Valløs klædeskab, og få inspiration af hendes skandinaviske og feminine stil.

Enkle snit, blød strik i god kvalitet og nederdele, der smyger sig om kroppen, er Ditte Valløs stilmæssige kendetegn. Bloggeren bag MarilynsCloset.dk fortæller her om stil og udfordringer, når man er en kurvet fashionista.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Skandinavisk, klassisk og feminin. Min stil er nok et nutidigt bud på en 1950’er-stil.

Hvad er du gladest for ved din krop?

Mine bryster, min talje og bagdel.

Hvad har du fokus på ift. din krop?

At fremhæve min timeglasfigur og skabe fokus på min krops fortrin frem for dens ulemper. Ved at vælge tætsiddende design og kvalitetsmaterialer smyger stoffet sig til mine kurver de rigtige steder og udglatter de knap så flatterende steder. Du ser mig til gengæld aldrig i kasseformet tøj med asymmetriske længder, pangfarver, overdreven pynt eller kække slogans.

Læs også: Kom med ind i Dorthe Kandis klædeskab

Hvad har du mest af i dit klædeskab?

Pencilskirts, strik, draperede kjoler og skinny jeans. Alt i et enkelt, skandinavisk look. Mit motto er ”Less is more – when you have more”. Forstået på den måde, at min personlighed og størrelse tiltrækker sig rigelig opmærksomhed i sig selv. Jeg behøver ikke tøj, der “larmer”.

Hvilke mærker går du efter og hvorfor?

By Malene Birgers lækre strik, smukke kjoler og frække buksedragter rammer min stil 100 procent. Primadonna Lingeri sørger for, at mine kurver får den rigtige støtte, Marina Rinaldi laver smukke jakker og Junarose laver jeans, der giver lange, slanke ben og en smækker bagdel. Asos er desuden et prisvenligt tagselvbord, og så gør Zizzis Black Label-kollektion det muligt for os med kurver at følge tidens hotteste tendenser.

Din største udfordring, når du shopper?

Alt tøj, der skal lukkes hen over brystet! Jeg vælger altid overdele med stræk i, så der er plads til bevægelse, uden at der springer en knap. Og så har jeg fokus på min talje. Toppe, der kun følger brystets øverste rundning og så ellers går lige ned, får mig til at se gravid ud. Jeg elsker mode og ved, hvad jeg vil have. Desværre er det svært at finde kvalitetstøj i min størrelse, der efterlever tidens tendenser. Jeg vil gerne bære det samme som alle andre fashionistaer, så derfor kopierer jeg stilen fra modemagasinerne og tvister dem, så de fungerer på kurver. Yderligere supplerer jeg mine plus-mærker med nordiske brands som By Malene Birger, Designers Remix, Cos og Day Birger Mikkelsen.

Læs også: Kom med ind i Marie Halds klædeskab

Hvad er dit yndlingslook?

En tætsiddende blød strik kombineret med et stramt pencilskirt. Til fest er det den lille sorte med draperinger og kig til kavalergangen. Begge outfits er klassiske, men sexede. Da jeg både er blond og storbarmet, vil jeg gerne forblive underspillet sensuel og ikke vulgær. Som Marilyn Monroe sagde: “Your clothes should be tight enough to show you’re a woman but loose enough to show you’re a lady”.

Se mere fra Dittes klædeskab her:

Læs også