Kom med ind i Dorthe Kandis klædeskab
Stil

Det helt rigtige snit: Kom med ind i Dorthe Kandis klædeskab

13. april 2018
af Redaktionen
Vi har taget et kig ind i Dorthe Kandis stilede klædeskab. Læs med og få lidt at vide om hendes shopping-vaner.

Farver, teksturer og mønstre varierer, når Dorthe køber tøj. Men snittet er (næsten) altid det samme – for det fungerer bare! Vi har udspurgt Dorthe om hendes stil og shoppingvaner. Måske der er noget, der kan inspirere?

Hvordan vil du beskrive din stil?

Feminin og farveglad, selv om jeg også har en del sort.

Hvad er du gladest for ved din krop?

Min talje – det er den, der fremhæver mine former – barm og baller. Det er den, der gør, at jeg har figur og ikke bare er ”lige op og ned”.

Hvad har du fokus på, når du klæder dig?

Jeg prøver altid at fremhæve min talje, fordi jeg netop ellers ofte bare bliver for firkantet med mine brede hofter og fyldig barm. Og så kan jeg godt lide, at tøjet sidder til uden at stramme – efter jeg i min ungdom prøvede at gemme mig i løst og uformeligt tøj, er jeg i mange år nu gået den modsatte vej og fremhæver mine former.

Læs også: Kom med ind i Terese Asks klædeskab

Hvad finder man mest af i dit klædeskab?

KJOLER – jeg talte dem for nylig, og jeg har 17 kjoler – jeg har svært ved at modstå dem. De fungerer bare altid for mig. Især de senere år, efter der er kommet mere fokus på timeglasfiguren. På hjemmesiden asos.com har de en særlig kjole, som altid klæder mig. Den hedder wiggledress, og jeg har den i forskellige slags stof, farver og mønstre. Den passer mig altid, og det er en stor ting, når man som mig kan prøve ufattelige mængder tøj ude i butikkerne uden at finde noget, der rigtig passer.

Din største udfordring, når du køber tøj?

Bukser er nærmest umulige at finde for mig. Jeg har endnu ikke fundet et par jeans, der passer både i talje og lår, så det har jeg opgivet. Og andre bukser er også en udfordring, og det lykkes stort set kun, når der er elastik eller løbegang i taljen.

Hvad eller hvem inspirerer dig?

Jeg bliver groft sagt inspireret af alle. Jeg elsker at kigge i blade og på andre mennesker på gaden. Der er ofte noget, der inspirerer mig, selv om andre har en helt anderledes stil end mig. Og så synes jeg sangerinden Beth Ditto er underskøn – en kvinde, der ikke lader sig begrænse af herskende forventninger til, hvordan en kvinde i musikbranchen (og verden i øvrigt) skal se ud.

Læs også: Kom med ind i Christine Egholms klædeskab

Hvilken trend slutter aldrig for dig?

Kjoler i mit yndlingssnit – hvis de ikke længere kan købes, må jeg få dem syet.

Se mere fra Dorthes klædeskab her:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også