TENDENSER
Stil

Efterårets tendenser: Her får du de 10 største

10. august 2017
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Kamilla Bryndum, All Over
Vi er SÅ klar til en ny sæson og har fundet de 10 tendenser, vi tror mest på til efteråret. Fra lysende rød til tern, blomster og masser af denim.

DE 10 STØRSTE TENDENSER TIL EFTERÅRET

RØD Hvis du skal supplere efterårs- og vintergarderoben med én ny farve, så vælg rød. Den stærke farve forlader aldrig catwalken, og denne sæson er det FARVEN. Mest set som hele sæt i form af jakkesæt, frakker og kjoler – altså rød fra top til tå – men den spiller også en stor rolle på tilbehør som støvler og tasker. TERN Tern i alle nuancer og størrelser er i fokus dette efterår. Både store og små mønstre, lyse og mørke farver og grove og fine materialer er i spil på de mange smukke frakker og suits, som også de danske designere har kastet deres kærlighed på.
SPORTY Mange designere har igen ladet sig inspirere af sportens verden, og et af efterårets nøglekøb er trackpantsene – de løse bukser med stribe ned langs siden. Stilen er afslappet og sporty på den cool måde, og når du styler med strik, skjorte eller frakke er du klædt på til både job og fest. Stiletter eller sneakers gør forskellen. SE OGSÅ: 6 tendenser til nu og senere PRIKKER De finurlige, søde, sjove prikker gør altid humøret bedre. De klassiske i sort og hvid er nemme at integrere i garderoben, men efteråret byder også på mange andre fine farvekombinationer. DENIM Hvem elsker ikke denim? Her i efteråret skal du gå all-in på denim fra top til tå. Lad over- og underdel matche næsten som et suit, og dyrk det elegante og skarpe look. Perfekt til både job og fritid. BLOMSTER Modens verden har slet ikke fået nok af blomster, og denne sæson er inspirationen blandt andet hentet fra falmede tapeter i støvede nuancer. Tænk vintageinspirerede blomsterprint i brændte farver, både i tungt brokadestof og helt florlet i form af toppe, nederdele og lange kjoler.
HERRESTIL Det lækre herreinspirerede look er en kæmpe tendens lige nu. Jakkesættet er din nye hverdagsuniform, som også kan være super sexet til festlige lejligheder. Dyrk de skarpe taljerede former tilsat enten skjorte, rullekrave eller strik – både maskulint og feminint tilbehør supplerer stilen. FLØJL Det grove materiale fra 70’erne er kommet stærkt tilbage i form af brede bukser, jakker og kjoler. Mix med enkle dele og tilbehør, så det ikke bliver for tungt. LÆS OGSÅ: 25 gode husmoderråd til dit klædeskab BLÅ Hurra for den blå farve, som er skøn til de fleste nordiske kvinder. Blå toner i et mix af forskellige materialer giver et smukt og levende og udtryk. SØLV Gå efteråret i møde som lysende midtpunkt. De internationale designere viste masser af sølv, og også de danske har kastet sig over både metallic kjoler, nederdele og bluser. Perfekt til de mange fester, der dukker op sidst på året. FIND INSPIRATION TIL EFTERÅRETS STORE TENDENSER I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også