trends
Stil

Mode: 6 trends, der holder ind i efteråret

4. juli 2017
af Julie Blichfeld og Line Sekula
En ny sæson venter lige om hjørnet. Her får du inspiration til at shoppe de tendenser, der dukkede op i foråret, men som stadig holder til efterår og vinter.

6 sikre trends du kan købe nu og bruge både til efteråret og til vinter

Enkelt og klassisk Gå efteråret og hverdagen i møde i en kombination af T-shirts, bløde strikbluser, enkle kjoler og brede bukser. Mix med klassiske items som ankelstøvler og peacock-jakken til et fint (og behageligt) look. Candyfloss Tænk på vandmelon, jordbær, sorbet og bobletyggegummi, når du skal shoppe denne – og næste – sæsons fineste farve, nemlig lyserød.
Trenchcoats Er der et stykke overtøj, du roligt kan investere i, så er det trenchcoaten, som fortsat hitter stort, og som kan styles på uendelige måder. SE OGSÅ: Her er efterårets 7 største tendenser Statement-design Det er stadig på mode at sige sin mening – eller bare noget! Både T-shirts, mobilcovere, tasker og sweatshirts vrimler nemlig med citater og ”love” langt ind i efteråret.
Den nye maxikjole Den skal ikke være kort, men den skal heller ikke være gulvlang. Den nye maxikjole, som allerede var at se i foråret, går til et sted midt på skinnebenet og kan bruges med bukser under, når temperaturen falder. Fuldt flor Blomsterprint har været at se overalt i lang tid, men ikke desto mindre holder trenden med spirende print i delikate nuancer også i de køligere måneder.

SE OGSÅ: Ryd ud i dit skab: 7 typer af tøj, du bør skille dig af med

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også