Modeller fra CarmaKoma
Stil

Designernes bedste tips til basisgarderoben!

9. april 2015
af Therese Bindslev
Foto: Shutterstock
Kvinderne bag tøjmærket CarmaKoma guider dig gennem tøjjunglen og kommer med konkrete råd til, hvad du skal hive ned af hylderne.

Hvordan klæder man sig, så man fremhæver sine bedste sider på den helt rigtige måde? Vi har talt med Angelica Weiss & Heidie Lykke fra brandet Carmakoma, som her giver dig 6 tips til garderoben.

"Jeg synes, man skal klæde sig efter temperament og attitude og fremhæve de dele af kroppen, man som kurvet kvinde har det bedst med," lyder det fra Heidie Lykke fra Carmakoma.

> Chokerende trends - Tynde modeller photoshoppes tykkere

Designernes bedste tips:

1. Tøj med personlighed
Du skal iklæde dig tøj og outfits som passer til netop din attitude og personlighed. Det er vigtigt, at det er kvinden og hendes smukke personlighed, der skinner igennem og ikke et stort blomstret teltet stykke tøj, som skygger for den personlighed, det hele handler om.

2. Vis taljen frem
Har du en flot talje, så vis den frem, også selvom du har en topmave eller brede hofter. Marker taljen med et bælte, så øjnene drages mod taljen. På den måde bliver looket helt sikkert mere markant, end hvis du bærer en tunika uden meget form.

>> Her er trussen de fleste kvinder bør vælge

3. Skinny jeans er for alle
Alle kvinder kan bære skinny jeans, det handler blot om at sætte de rigtige toppe til i forhold til kroppens form. Har du brede hofter og helst ikke vil vise numse, kan skinny jeans styles med en top, der går ned over numsen, men sørg for at toppen slipper de rigtige steder, og ikke er uformelig.

4. Gå med kjoler
Vær ikke bange for at gå med kjoler, som er kropsnære og husk, at alle kvinder fortjener en lille sort kjole! Men skal du have den rigtige sorte kjole, er det vigtigt, at den har den rigtige pasform. Kroppen skal ikke gemmes væk. En flot kavalergang kan for eksempel kamuflere for hofter og mave. Er dette tænkt ind i kjolens design, vil den lille sorte også klæde kurvede kvinder.

>> Guide: Find de perfekte jeans til lige netop din kropsform

5. Knald på farverne
Frygt ikke farver. Sort er altid godt, men der er ingen farver, en kurvet kvinde ikke kan bruge. Det vigtigste er, at kvinden klæder sig sofistikeret, og at hendes personlighed skinner igennem.

6. Tøjet formes perfekt med en bodystocking
Anskaf den perfekte bodystocking og brug den under alle dine kjoler og skjorter. Er skjorten en smule transparent, er det smukt, at din bodystocking kan ses gennem stoffet frem for en tanktop, som mange bruger. En bodystocking er utrolig praktisk fordi den er stram og holder styr på kurverne. Desuden kommer tøjet ikke til at skille på midten, når man bruger en bodystocking.

Her finder du lækkert tøj online:

Zizzi er smart i udtrykket:

CarmaKoma er klassisk og sofistikeret tøj:

JunaRose er cool beklædning:

Du kan også prøve at kigge forbi Stylepit og se det store udvalg af lækkert tøj!

Vokser børnene ud af tøjet? Få enderne til at nå sammen med en rabatkode til Zalando. Find din her rabatkode zalando

Læs også